Soutěž platí jak pro stávající klienty, tak pro ty, kteří se chystají uzavřít novou smlouvu. Stačí poslat fotografii, která neotřelým způsobem ukazuje místo auta u vás v rodině. Do konce tohoto roku se zaregistrovat, připojit dané foto a pak už jen soutěžit. Právě vy se nyní můžete stát majiteli nového auta a díky atraktivní odměně za něj nemusíte utratit ani korunu. Více informací o soutěži.

Pořiďte si auto vašich snů

Jestliže nemáte k dispozici dostatek peněz nebo se nechcete vydat z veškerých úspor, můžete využít služeb a produktů lídra v oblasti financování vozidel. Volit můžete například mezi aktuálně výhodným Beztížným úvěrem či operativním leasingem pro soukromé osoby.  V obou případech předem stanovená fixní měsíční částka vám usnadní plánování dalších investic, ať už v rámci osobního nebo rodinného rozpočtu. 

Chytré financování prostřednictvím Beztížného úvěru

Na stránkách www.beztiznyuver.cz si můžete orientačně spočítat, jaký vůz odpovídá vašim finančním možnostem. Výši měsíční splátky lze nastavit flexibilně dle vašich možností. Splátky zahrnují i značkové pojištění, které kryje případné opravy vozu. Na konci zvoleného období se můžete rozhodnout, zda si auto ponecháte a poslední tzv. nerovnoměrnou splátku doplatíte jednorázově, nebo si ji rozložíte do dalšího období. Vůz můžete ale také odprodat přímo prodejci a získanou hotovost použít na financování jiného vozu. V případě, že upřednostňujete větší flexibilitu v rozhodování, má Beztížný úvěr všechny parametry k tomu, aby vám nabídl ideální řešení.

Chcete mít s provozem vozu co nejméně starostí?

Pokud nemáte potřebu konkrétní vůz vlastnit, zkuste zapřemýšlet nad operativním leasingem - Volkswagen All-Inclusive, Audi now., SEAT Olé! nebo Škoda Bez starostí. Vůz si v těchto programech pronajímáte od finanční společnosti jako službu a to na předem stanovenou dobu (dva nebo tři roky). Fixní měsíční splátky mohou zahrnovat například servis vozu, přezutí vozu a značkové pojištění. Zcela odpadá starost o jeho údržbu. Pokud tedy hledáte snadné řešení své mobility, doporučujeme operativní leasing.

Volkswagen Financial Services je součástí Volkswagen Financial Services AG, zastoupených v 51 zemích, které disponují portfoliem více než 12,4 milionů smluv a zaměstnávají téměř 13 tisíc pracovníků. Od svého vzniku v roce 1992 je společnost jedničkou na českém trhu ve financování osobních a užitkových vozů a zaujímá rovněž první místo v operativním leasingu.