„Spojení jednotlivých ligových celků se silným automobilovým partnerem je pro ePojisteni.cz ligu klíčovou záležitostí. Jako předseda Ligové fotbalové asociace jsem proto nesmírně rád, že nám společnost AAA AUTO vyšla vstříc a podpořila touto formou českou nejvyšší soutěž. Za ligové kluby bych tímto chtěl poděkovat a těším se na vzájemnou spolupráci,“ uvedl předseda Ligové fotbalové asociace Dušan Svoboda.

Na partnerství se dohodla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová s ním ale i předsedou FAČR Miroslavem Peltou a předsedou LFA. „Jsme největším prodejcem ojetých automobilů nejen v České republice, i v regionu střední a východní Evropy. Neustále roste počet našich poboček i počet prodaných vozů. Podpora oblíbeného sportu – fotbalu – v jeho cestě nejvyšší ligovou soutěží je tak logickou součástí našeho tuzemského působení,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová.

Pro fotbalisty premiové vozy

Automobily společnost poskytne prostřednictví vlastní značky prémiových vozů Mototechna. Ta od svého vzniku prodala v Česku a na Slovensku vozy zhruba 30 000 zákazníkům. Mototechnu AAA AUTO znovu uvedlo na trh před čtyřmi lety jako svou značku pro prodej zánovních automobilů. Pro zánovní automobily z Mototechny je typické stáří do dvou let, nízký počet najetých kilometrů, cena o 30 až 40 % nižší v porovnání s novými vozy, výběr z téměř padesáti modelů vozů dvaceti značek, jejich okamžitá dostupnost a nabídka nejžádanějších výbav na trhu.

Předseda Fotbalové asociace České republiky Miroslav Pelta vidí hlavní výhodu spolupráce s AAA AUTO ve spojení nejvyšší soutěže s největším prodejcem ojetých vozů v České republice. „Z pozice předsedy Fotbalové asociace České republiky mohu s radostí konstatovat, že se nám podařilo připojit do našeho partnerského portfolia další silnou značku. Společnost AAA AUTO je významným prodejcem automobilů, který s námi realizoval jeden z největších dosavadních kontraktů. Jsem přesvědčený, že partnerství bude prospěšné pro obě strany,“ řekl.

Souhlasil také útočník Sparty Václav Kadlec. „Jako hráči víme, jak je pro klub důležité při neustálém cestování disponovat kvalitním vozovým parkem. Společnost AAA AUTO zná téměř každý stejně jako českou nejvyšší soutěž, proto tohle spojení určitě dává smysl,“ uvedl.

Auta za 70 "mega"

Celková hodnota 105 nových vozidel, zapůjčených LFA pod značkou Mototechna, dosahuje hodnoty 70 milionů korun. Automobily se budou měnit každých šest měsíců a půjde o řadu modelů, značek a specifikací. První vozy byly předány ligové Plzni, Spartě a Jablonci již tento týden, na tiskové konferenci dnes další převzali zástupci Dukly a Bohemians. Akce se zúčastnili také kapitán FK Teplice Admir Ljevakovič, kapitán FK Dukla Praha Jan Šimůnek, brankář FC Viktoria Plzeň Matúš Kozáčik a záložník FC Zbrojovka Brno Jan Polák.

Kromě oficiálního partnerství s ePojisteni.cz ligou se AAA AUTO stalo i platinovým partnerem Slovenského fotbalového svazu a podporuje Slovenskou národní reprezentaci.

Fotogalerie
12 fotografií