Astra navenek upoutá dynamickým vzhledem, inspirovaný sportovními vozy, potěší ale zejména svou robustností a kvalitním dílenským zpracováním. Podvozek auta je na špičkové úrovni co do tichosti a komfortu jízdy. Sportovní varianta Opel Astra GTC byla pro svůj design oceněna prestižní designérskou cenou ”Red Dot Award”, ve které mezinárodní porota ocenila originální a příjemně sportovní vzhled vozu ve spojení s využitím inovativních technologií.

Na delších i kratších cestách oceníte skvělé vlastností řízení, v interiéru pak využijete dobře fungující informační systém IntelliLink stejně jako pohodlná sedadla. A pokud budete převážet větší předměty, bude se hodit rovná podlaha, kterou získáte po sklopení zadních sedadel nebo absence schodu mezi ložnou hranou a podlahou zavazadelníku.

Autor: LeasePlan Go

Hatchback nebo kombi Sports Tourer v akci Opel Superdeals

V rámci akce Superdeals nabízí LeasePlan Go Opel Astra ve dvou provedeních - hatchback a kombi Sports Tourer. Model Sports Tourer 1.6 CDTi s výbavou Enjoy můžete mít už za 5 540,- měsíčně, a to zcela bez akontace! Pokud zvolíte formu s akontací, zaplatíte 30 000 Kč s následnými měsíčními splátkami pouze 3 039 Kč. Provedení hatchback 1.6 CDTi rovněž ve výbavě Enjoy nabízí LeasePlan Go bez akontace za 4 990,- měsíčně, s akontací 30 000 Kč činí měsíční splátka 2 490 Kč měsíčně. Kompletní nabídku a informace najdete na www.leaseplango.cz

Autor: LeasePlan Go

S operativním leasingem vaše auta nezestárnou

Na rozdíl od klasického finančního leasingu, na jehož konci je vozidlo převedeno do majetku zákazníka, je operativní leasing zaměřen čistě na jeho užívání. Jedná se vlastně o dlouhodobý pronájem vozidel firemním klientům, na jehož konci uživatel vrací auto pronajímateli. V čem je tedy operativní leasing výhodnější než ten klasický? Předně může uživatel auta během jeho trvání využívat řadu služeb, které s provozem souvisejí, ať už se jedná o pravidelný servis, přistavení náhradního vozidla nebo palivové karty se slevou. Další výhody je možné najít na finanční stránce - neměnná měsíční splátka, která optimalizuje cash-flow, nebo prostě fakt, že nezaplatíte víc peněz, než jaký je rozdíl mezi pořizovací a garantovanou zůstatkovou cenou. V neposlední řadě s operativním leasingem jezdíte téměř neustále v moderních vozech. Po vypršení leasingového cyklu auto vrátíte pronajímateli a jednoduše ho vyměníte za nové.

Autor: LeasePlan Go

Více informací naleznete na www.leaseplango.cz/start/opel-superdeals