Po autech s podobnou cenovkou se rodiny donedávna musely poohlížet jen v autobazarech. Na rozdíl od ojetin ale s novou thalií získají záruku a motor, který sotva vyjel z vrat automobilky. A třeba i velký kufr o objemu 506 litrů.

Za 100 tisíc thalii seženete ale jen při využití značkového financování, i to se ale může vyplatit. Třeba při 70procentní akontaci a dvouletém splácení vyjde nový vůz na zhruba 140 000 Kč, zatímco při nákupu za hotové byste zaplatili 149 000 Kč. Ušetříte tak 10 tisíc oproti nákupu za hotové a získáte pojištění zdarma.

Cenu srazili výbavou

Horší je to s výbavou. Verze za 100 tisíc má sice dva airbagy, jinak ale chybí úplně vše, a to včetně posilovače řízení. Vybavenější verze Expression už jej má, navíc i nastavitelný volant, palubní počítač, elektrická přední okna a dálkové centrální zamykání. Za ní už ale dáte 176 900 Kč. Za klimatizaci dalších osm tisíc.

Tu má standardně až nejvyšší provedení Privilege za 199 900 Kč. V ceně této výbavy jsou mlhovky, kožený volant, litá kola i autorádio. Všechny verze pohání motor 1.2 16V o výkonu 55 kilowattů.

Fotogalerie
3 fotografie