Pneumatiky od NejlevnějšíPneu.cz totiž nejsou jen levné, ale jsou ve statisících k dispozici skladem v České republice a k okamžitému odeslání. Veškeré skladové zboží vám tak při objednání do 19. hodiny bude doručeno hned druhý pracovní den.

Již při objednání jediné pneumatiky vám bude doručena bez jakéhokoliv poplatku za dopravné společností DPD s prémiovou službou- telefonickou i SMS avizací. K veškerému zboží se váže záruka na skryté a výrobní vady a to do té doby, než bude pneu sjetá na zákonem danou mez použitelnosti. Pokud vás již nebaví ztrácet čas s nespolehlivými prodejci, kteří slibují zboží, které poté nemají na skladě, či ho následně nabízí za jinou než avizovanou cenu a kteří při zrušení objednávky ještě požadují storno poplatky, zvolte osvědčenou kvalitu, například nás!

 

Autor: NejlevnejsiPneu.cz

Využijte mimořádné předsezónní akce na levnější ceny pneumatik, které již nižší nebudou. Stejně jako každý rok se s nástupem sezóny budou ceny pneumatik rapidně zvyšovat, a navíc se bude jejich dostupnost výrazně zhoršovat.

Obchod NejlevnějšíPneu.cz zvolilo již téměř 800 000 spokojených zákazníků z České a Slovenské republiky, kteří zde za rok nakoupili více než milion pneumatik. To dělá s třicetiprocentním podílem na trhu z NejlevnějšíPneu.cz největšího prodejce pneumatik v Česku a na Slovensku. Možná jiné konkurenční nabídky vypadají výhodně, ale levně, spolehlivě, rychle a se stoprocentní zárukou nakoupíte jedině na NejlevnějšíPneu.cz. Koupí nových pneumatik u této společnosti přispíváte i na charitu, neboť každoročně přispívá nemalými finančními dary dětskému fondu Unicef či Onkologickému ústavu v Brně.

Autor: NejlevnejsiPneu.cz

Jednou z největších výhod při koupi pneumatik na www.NejlevnejsiPneu.cz je Pneupojištění AXA Assistance, které k objednávce pneumatik či kompletů získáváte jedině u této společnosti zcela ZDARMA. Pneupojištění AXA Assistance zajistí vaši bezstarostnost na cestách. Poškodíte-li (propíchnutím, proražením, atd.) pneumatiku zakoupenou zde, zdarma vám bude v rámci platného pneupojištění poskytnuta asistenční služba spojená s opravou poškozené pneumatiky, či v případě úplného zničení dostanete novou zdarma. Více informací naleznete na hlavní stránce www.NejlevnejsiPNEU.cz.

Horkou novinkou pro nadcházející zimní sezonu bude Pojištění ALU a plechových disků, které zákazník získá k objednávce na www.NejlevnejsiPNEU.cz opět zcela zdarma. Poškodíte- li svůj disk jakýmkoliv způsobem, získáváte nový zdarma. Nepotřebujete žádný policejní protokol, neplatíte spoluúčast, pouze dle návodu zašlete podklady pro vyřešení pojistné události do společnosti AXA Assistance, která vám v rámci pojistného plnění zašle příslušnou částku pro koupi nového disku na váš účet. Pokud by náhodou došlo k nepojízdnosti vašeho vozu, v rámci Pojištění ALU a plechových disků máte nárok na bezplatné zapůjčení náhradního vozidla na 24 hodin.

Autor: NejlevnejsiPneu.cz

Roku 2011 se společnost stala výhradním dovozcem pneumatik značky Vredestein, které dle výsledků renomovaného německého testu ADAC patří mezi nejkvalitnější a nejbezpečnější pneumatiky na trhu.  Svou cenovou politikou se společnost snaží, aby i tyto vynikající pneumatiky byly dostupné pro každého řidiče, který dbá na bezpečnost sebe i spolucestujících. Proto neváhejte a navštivte stránky www.NejlevnejsiPNEU.cz, největšího prodejce pneumatik a Alu kol v České a Slovenské republice a vybírejte právě zde!