Stejně jako loni bude v letošní zimní sezoně výrazně méně pneumatik, než je poptávka zákazníků. Z tohoto důvodu a kvůli dále rostoucím cenám surovin bude růst také cena pneumatik, předpoklad je o 10 - 20 % v závislosti na rozměru pneumatiky a výrobci.

V tuto chvíli máte jedinečnou možnost nakoupit zimní pneumatiky za nejlepší ceny a zároveň si vybrat ze široké nabídky na www.NejlevnejsiPNEU.cz.

Nakupte pneumatiky za dobré ceny, dokud je čas
Autor: Nejlevnejsipneu.cz

Zároveň jako první a jediní nabízejí revoluční novinku jakou je AXA ASSISTANCE pneupojištění ZDARMA ke každé objednávce. Poškodíte-li pneumatiku (propíchnutí, proražení...), získáváte její opravu či dokonce novou pneumatiku zdarma.

Stačí jen zavolat na telefonní linku AXA ASSISTANCE, kde zákazník sdělí své jméno a číslo objednávky. O vyřešení problému se pak již dále operativně postará zákaznický servis AXA ASSISTANCE. Jednodušší to už být nemůže!

Samozřejmostí je pak výběr ze statisíce pneumatik a disků skladem, doprava službou DPD do 24 hodin zdarma a doživotní záruka.

To však není všechno - nákupem na www.NejlevnejsiPNEU.cz jste automaticky zařazeni do slosování o Škodu Octavia II 1.2TSI, v případě objednání  pneumatik prémiové holandské značky Vredestein pak hrajete o Toyotu Aygo.

Zima bude tuhá, buďte připraveni!

Fotogalerie
3 fotografie