online chat
Přeji hezký den, Ráda bych se dozvěděla, co říkají čísla do budoucna - škola, vztahy, zaměstnání. Dcera 20.4.95 ve 23.11h a syn 28.1.97 v 16.25h. Děkuji. Hezký den.  ( GM )
Foto
Dobrý den, Dcera je tvořivá, nápaditá, ambiciózní, originální, chce být nejlepší. O ni se bát nemusíte. Syn je přecitlivělý, Ikdyž nechce, aby to někdo viděl, Je podnikavý, půjde si za svým cílem pomalu, krok za krokem, ale dosáhne ho. Hodně si s ním povídejte a chvalte ho. Potřebuje peníze, měl by s nimi umět zacházet.
Dobrý den, paní Lenko. Chtěla jsem se Vás zeptat na vztah, jeslti se mi někdo objeví...a je šance na rodinu atd. jsem už docela dlouho sama. Markéta 12.11.1978 Jilemnice 5:45(asi)  ( Markéta )
Foto
Milá Markéto, okolo září se může někdo objevit, rodina do dvou let. Ale i kolem čtyřicítky ještě můžete mít dítě se zázemím.
dobry den chci se zeptat na svuj soucasny vzdah Simona 7.4.75 23:55 on Petr 22.7.73 a na zdravi sve dcry a zda dokonci skolu Petra 23.3.94 00:43  ( simona )
Foto
Milá Simono, letošním rokem se Vám mění čísla, tedy i život.Osvoboďte se od něčeho, začněte objevovat svět, dělejte něco, o čem jste dříve snila. Bude Vás to tlačit do změn, nebojte se jich. S partnerem jste dosti odlišní a daleko od sebe. Spolu být můžete, ale mějte také každý i svůj čas, koníčky, kamarády. Zdraví dcery - je ledvinářka, hlídejte, aby nenastydla, čelo, kontíky, záda.. Šlo by to pak na srdce. Pokud se nezamiluje a nebude myšlením někde jinde, školu dodělá.
Dobrý den,mé jméno je Marie nar 10.3.1973 04:00 Domažlice. Ráda bych věděla co mám nastaveno v osudu co se týče vztahů lásky. co mě možná ještě čeká. Mám na mysli člověka Michala nar. 12.1.1696 Regensburg  ( Marie )
Foto
Milá Marie, co se týče lásky, potřebujete mít partnera, který Vás naplní citovou, ale i fyzickou láskou, stejnou měrou brát i dávat. Váš partner má trochu jiné čísla, než byste potřebovala, jen si hlídejte svou energii, abyste se příliš nevydala.
Dobrý den,Jak to vypadá se zdravím,jsem po operaci plotének,ale mám problémy s pravou nohou ,po meší námaze tupne až vypne uplně Schejbal Josef 12.3.1947  ( Josef Schejbal )
Foto
Dobrý den,Josefe. Od letošních do příštích narozenin na sebe buďte hodně opatrný, máte hodně čtyřek, které se vztahují k páteři a pohyb.aparátu. Je důležité neriskovat, nepřepínat. Spíše je lepší vyhazovat, zjednodušovat, a to i v životě, věcech, lidech a myšlení. Máte toho na zádech hodně, fyzicky i psychicky. Odlehčete. Důležitá je chůze a rehabilitace. Do narozenin by nemělo tělo svalově ztuhnout.
Dobry den pani Lenko, Jmenuji se Sona, nar. 25.8.1973, 5:50/5:55 Rada bych se zeptala kdy potkam noveho zivotniho partnera a jestli budu mit deti a kdy. Dekuji mnohokrat.  ( Sona )
Foto
Milá Sońo, osudový partner se ukazuje od února 2015, předtím budou spíše náhodné a rychlé vztahy.
Paní Lippertová Suchardová, přihlásila jsem se ke studium (přijímací zkoušky budou první týden v červnu), jaká je možnost, že budu přijata a uspěju při studiu? Dále bych se chtěla zeptat, jak obstojím ve své nové pracovní pozici a co bude následovat po ukončení doby určité (do 31.12.2014)? Děkuji. Datum narození: 3.12.1974 ve 20.50h. Děkuji. Marcela (39 let)  ( Marcela )
Foto
Milá Marcelo, máte nejvhodnější období ukázat své schopnosti navenek, přijímat další informace, zkrátka mozek Vám jeden na 1000 %. Je fakt, že od 3.6. budete muset malinko bojovat o svou pozici, takže se nedejte, neustupujte. Nicméně to budou důležité životní zkušenosti. Od září máte hledat nové možnosti, možná i místo, kde se budete moci projevit a samostatně vytvářet.
Dobrý den, chci se zeptat, jak to budu mít se vztahy v letošním roce. Je nějaký zajímavý muž na obzoru? Kristýna 27.1.1983, nar.11.30  ( Kristýna )
Foto
Milá Kristýno, od července můžete někoho potkat, ale ne doma, jen na cestách - může to být i cizinec.
Dobrý den narodila jsem se 17.04.1971 a chtěla bych se zeptat jestli si najdu přítele (pokud ano prosím upřesněte přibližné časové období) děkuji  ( Iva )
Foto
Milá Ivo, od srpna je velká šance na seznámení, jen na něj nebuďdte příliš rychlá, aby se Vás nezalekl. Dejte mu prostor. Kroťte se a může to vydržet.
Dobrý den,ráda bych věděla zda bude moje dcera Ivana 10.12.1974 finančně zajištěna a spokojená.Děkuji  ( Ivana )
Foto
Milá Ivano, bohužel jste nenapsala hodinu narození, ale pro dceru bude vždy důležitá materiální a finanční jistota. Hodina by upřesnila, zda si to dokáže vybudovat sama a nebo s někým. Je potřeba, aby veškeré dohody měla písemně a do detailů podložené, aby netratila.
Dobrý den,jmenuji se Jana, 9.9.64 nar.mezi 3.00-6.00 hod.Chtěla bych se zeptat, zda změníme bydlení i zaměstnání a jestli to bude dobré rozhodnutí a jaká je možnost vlastního bydlení do budoucna.Dcery Tereza 15.7.86, 18.00 hod a Alice 12.3.1989, 10.25 hod. Jejich partnerský život/rodina/ jak se jim bude dařit v životě. Jestli dokončí školy. Moc děkuji Jana  ( Jana )
Foto
Dobrý den, Jani. Pokud nemusíte, do stěhování se nepouštějte, spíše až konec r.2015. R.2016 je i možnost příjemného vlastního bydlení. Tereza ví, co chce a půjde si za tím, ikdyž budou občas překážky a těžkosti. Alice bude mít život jednodušší, ikdyž se často budete divit, co má za nápady.
Dobrý den paní Lenko, chtěla bych se prosím zeptat, zda udělám zkoušky na vysokou školu, které mě čekají příští sobotu, tedy 3.5.2014 v 9.00 v Brně. Děkuji pěkně. Jsem narozena 19.5.1978.  ( Monika )
Foto
Milá Moniko, jste velmi schopná a chytrá. Do narozenin máte navíc použít výmluvnost a trochu drzosti také neuškodí. Stůjte a seďte vzpřímeně, tím ještě více umocníte své odhodlané Já a zkoušky máte v kapse.
Dobrý den, narozen 30.5.1956 mám dvě děti Janu nar. 6.6.1981 a syna 9.1.1980 budeme někdy spolu normálně vycházet? Moje bývalá manželka nar. 8.11.1957 jim v tom brání. Děkuji Mirek  ( Miroslav Pláňava )
Foto
Dobrý den, Miroslave. Do konce letošního roku má manželka své děti jako svůj majetek, příští rok už jí to bude polevovat a začne pomalounku spolupracovat. Syn je samotář,udělal si svůj názor, s dcerou se dá bohužel lehce manipulovat. Od narozenin máte možnost vztahy zharmonizovat, zklidnit a otevřít srdce.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můj rozchod s přítelem byl správným rozhodnutím, zda najdu už letos nového partnera a zda budu mít děti. Děkuji Ivana, 24.11.1979 ve 12.10. Přeji krásný den.)  ( Ivča )
Foto
Milá Ivčo, nový partner se rýsuje od 24.5., příští rok máte i těhotenská čísla.
Dobrý den, změním v tomto roce zaměstnání a začne se mi už konečně dařit? 16.7. 1986, v 0:40  ( Petra )
Foto
Milá Petro, do narozenin raději odpočívejte a nabírejte síly. Teprve po narozeninách se opět otevře spoustu možností a Vy si budete moci vybírat - práce, lidi, informace, příp. studium .... Bude to fofr, proto teď nikam nespěchejte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se mi tento rok bude dařit po pracovní stránce. Dále v oblasti lásky, zda budu mít vážný vztah. Jsem narozena 11.10.1979 v 6:24 v Praze. Děkuji  ( Denisa )
Foto
Milá Deniso, vše do narozenin bude probíhat očistou, inventurou. Ukončujete cyklus a po narozeninách začnete žít nových devět let a je potřeba vyhodit ze života vše, co Vás už unavuje, obtěžuje, překáží.... Po narozeninách začínáte být dospělejší, zodpovědenější a budete chtít opravdu začít jinak ve všem.
Dobry den, jsem narozena 14.01.1977 Bilovec. Zivot mi prosel velkou zmenou, momentalne ziji ve Vidni. Podari se mi zde uspesne slozit jazykove zkousky a (vzhledem k mym zdravotnim poblemum podari se mi nekdy mit dite? dekuji. Tatana  ( Tatana )
Foto
Milá Tatano, od srpna 2014 Vám začíná úspěšnější období. Do té doby se objevují stále nějaké překážky. Takže cokoliv odložte na léto, vydrží to min. 2 roky. A může být i dítě.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký bude tento rok pro mne ve zdraví, lásce a financích? Narozena 9.7.1978 okolo desáté večer. Děkuji Pavla  ( Pavla )
Foto
Milá Pavlo, do narozenin zkuste zpomalit, spíše plánovat a hrát si na jemnou ženu. Mohou se objevit lidé, které jste k sobě dříve nepustila, tudíž i láska. Po narozeninách ovšem jedete jako torpédo a navíc budete mít svůj osud hodně ve svých rukou. Čím více uděláte, tím lepší budou další roky. V podstatě se můžete vrhout do čehokoliv.
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na možný další vývoj mého zdravotního stavu (hl. psychika) a celkové životní situace. Děkuji. S pozdravem Pavel, nar. 23. srpna 1968 v 19:45 hod.  ( Pavel )
Foto
Dobrý den, Pavle. Do listopadu 2014 je potřeba se zaměřit na fyzické tělo, příp. manuální činnosti a praktický život. Nikam neulítávejte, ale každý den si pečlivě naplánujte tak, abyste nebyl ve stresu a strachu, že to nezvládnete. Hodně pomůže obyčejná chůze a nějakým cílem. Po listopadu zjišťujte pomalinku, kdo jste, co máte rád, co vám vyhovuje. Nenechávejte se nikým a ničím ovlivňovat. Mozek vypněte a probuďte žaludek. Začněte od maličkostí. Máte na to spoustu času, až do srpna 2015.
nar.15.10.1958. Dobrý den, jsem celoživotní smolař, hodná a vstřícná - což asi znamená blbá. Neovládám "manipulaci" s partnery (manželství s alkoholikem, nyní život s partnerem, který je stále rozmazlené dítě), životní trauma mi způsobilo nervovou labilitu. Prosím, nějaký návod na klidnější a plnohodnotný život. Děkuji Pavla Brabcová  ( Brabcova´ Pavla )
Foto
Milá Pavlo, smolařem jste se nenarodila. Jen nebuďte hluchá a slepá k signálům, které k Vám neustále přichází a ukazují Vám, co byste neměla a co ano. Dokud bude hluchota a slepota přetrvávat, budou sice dramatické, ale poučné zkušenosti nablízku. Zpomalte, sledujte, prociťujte a přemýšlejte, teprve pak konejte.
Dobrý den. Jsem narozená 4.4.1949. Za svůj život od tří let, kdy jsem se z důvodu tragické události jako nejstarší ze sourozenců musela stát " malou dospělou" jsem zvládla tolik nehezkých věcí, co možná jiní nezvládnopu za pět životů. Nevracím se do minulosti, jsem člověk veselý, ale nějak mně dochází dech, protože můj ne už zdravý manžel 2.2..1945 se stává despotickým.Žijeme v domě jen my dva, děti žijí jinde, ale navštěvují nás a jsou hodné. Jen já už se cítím šíleně unavená a musím se kolikrát " kousnout do jazyka" Abych nereagovala na to, že vše co dělám, dělám špatně atd.Ale cokoliv vážného se řeší v rodině i vzdálené, všem sloužím jako vrba. Jak dlouho toto budu zvládat a nebo co mám dělat, abych se " nezbláznila" ?  ( Marta )
Foto
Milá Marto, ano máte těžká čísla k životu a zvládnete nést tíhu několika lidí. Nicméně můžete si ulehčit tím, že si uvědomíte, co chcete a co ne, co se Vám líbí a co ne. Vypusťte slovíčko "musím", už tím si to často děláte těžší. Nedělejte práci a povinnosti za druhé. Pochvalte se za vše a nebo se nečím obdarujte. Nezapomente - kolik aktivity - tolik odpočinku, kolik práce - tolik zábavy.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli mám být doma s maminkou nebo si najít práci a jaká bude moje finanční situace a co udělat pro to,aby byla lepší...Dagmar,nar.27.11.1961,hodinu přesně nevím,ráno od 5hod.-7hod.Děkuji Dagmar  ( Dagmar )
Foto
Milá Dagmar, od letošních narozenin nevydržíte být doma, cítila byste se jako v kleci. Přichází osvobození. Tudíž celková situace se zlepší, ale přijde spoustu změn a ukončení, abyste mohla začít žít jinak, líp a volněji.
Dobrý den, Ráda bych se zeptala na můj vztah. Petra (30. 5. 1980, čas +- 14:00, Frýdek), přítel (30. 4. 1976, Frýdek). Jsme spolu skoro 4 roky, já mám z předchozího vztahu dvě děti (14 a 11 let). Nějak náš vztah přestal fungovat, začal nenávidět mé děti, podle něj dělám vše špatně. Musím podotknout, že do svých 33 let bydlel přítel u maminky a dělá to v podstatě doteď, je tam pořád, problémy řeší zásadně s ní,vše co řekne jeho maminka je svaté a vše jde samozřejmě mimo mě, je to typický mamánek. Zpočátku ale takový nebýval. Zajímá mě, jestli mám nadále v tomhle vztahu pokračovat, jestli to má smysl nebo ne a jestli konečně najdu někoho, kdo se bude chovat jako chlap. Děkuji za odpověď Petra  ( Petra )
Foto
Milá Petro, přítel se možná začne chovat jako chlap až po šedesátce. Do té doby bude vždy mamánek, buď s pravou maminkou nebo náhradní (partnerkou). Je to pro Vás ponaučení pro příště, protože takové muže k sobě magicky přitahujete. Do listopadu je čas na razantní řešení.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda má budoucnost můj vztah s mužem, kterého jsem nedávno potkala. Já 29.11.1974, on Luděk 21.11.1973. Moc děkuju,Monča  ( Monika )
Foto
Milá Moniko, Luděk čekal na svou princeznu. Může Vám dodávat energii, jen se nesmí cítit, že ho něčím svazujete. Má rád svobodu a Vy přeci jen dokážete velmi vzplanout. Když si na to dáte pozor, může se Vám hezky dařit.
Dobrý den, prosím o odpověď...jestli se nám podaří v brzké době otěhotnět? A kdy asi? Přirozenou cestou? Bude miminko zdravé? Již 6 let se snažíme otěhotnět, nedaří se a moc nás to trápí a mrzí. V září jsme objednaní na IVF, jen tajně doufáme, že se nám to povede dřív a přirozenou cestou. Máme jít na IVF nebo je problém jinde? Dle lékařů jsme oba zdraví. Katka 26.7.1981 asi v 14.45 a Marek 21.8.1981 asi v 11.30. Děkuji moooc za radu  ( Katka )
Foto
Milá Katko, v červenci je velká šance otěhotnět, v červnu se jeďte uvolnit, rozpohybujte tělo po fyzické, ale i mentální stránce - dělejte věci, jako by Vám bylo -náct. A vyjde to! Hodně štěstí.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se věnovat spíše psaní nebo podnikání v poradenství? V čem najdu lepší pracovní uplatnění? Děkuji, nar. 11.9.1983 04:10 Ostrava  ( Andrea Sch )
Foto
Dobrý den, Andreo. Jste rozený psycholog, umíte najít jádro problému, ale i psaní Vám není cizí. Můžete skloubit obojí dohromady.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na můj zdravotní stav. Mám asi dva roky zdravotní problémy. Již jsem byla i na CT, zjištěny změny na slinivce. Byla jsem vyšetřena, zdá se, že vše v pořádku, ale bolesti břicha přetrvávají.  ( Ladislava )
Foto
Milá Ladislavo, bohužel jste nenapsala datum narození. Pokud je to problém se slinivkou, chybí Vám životní radost, potěšení, láska a nadšení pro něco nebo pro někoho. Přeji brzské uzdravení.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se bude vyvíjet vztah se mnou a přítelem a tím se chová? Má nás rád? Rád rozhazuje peníze, půjčuje sami nic nemáme. Rozejdeme se a nechá mě a syna jít a nebude dělat problémy? Najdeme s malým synem konečně klid? Já Alena 2.9.1988 nar.v 17h panna, Přítel Jaroslav 28.10.1985 čas nevím,štír, syn Matěj 8.6.2010 v 10:30h blíženec  ( Alena )
Foto
Milá Aleno, přítel je nevyzrálý a zaměřený pouze na sebe, srdce nemá. Do června by bylo nejlepší, abyste si situaci vyřešila - je vidět změna a stěhování. Pak do září jsou ještě kolísavé problémy, ale po narozeninách můžete začít odznova.
Dobrý den, chtěla bych moc poprosit o budoucnost u svých dětí, hlavně zdraví a škola, Radimek 16.12.2001 v 7:30 a Adélka 27.7.1997 v 1:55. Také jsem se chtěla zeptat jak dopadne můj soudní spor a zda (a za jak dlouho) potkám svého skutečného životního partnera. Moc děkuji Zuzana 18.3.1973 22:45  ( Zuza )
Foto
Milá Zuzano, pokud bude soud mezi červnem až září, pak je tady mnoho překážek, od září budete muset za vše bojovat. Partnera potkáte až příští rok, nejspíše v průběhu září až prosince. Radim má svůj svět a představy, které si potřebuje realizovat sám. Některé věci považuje za hlouposti. Učte ho jazyky, kariéra je spojená se zahraničím. Adélka je přecitlivělá, ale bojovná a spravedlivá, budou ji zajímat právo, zdraví, tajemno. Naučte ji pracovat s tělem - gymnastika, tanec, dýchání, lezení po skalách....
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na mou budoucnost.Budeme se stěhovat,jestli to budeme finančně zvládat,chtěly by jsme druhé miminko,zadaří se??Žiji s partnerem 22.11.1978,budeme spolu žít nebo se objeví jiný partner?? děkuji  ( Jitka,1.8.1981,21hod. )
Foto
Milá Jitko, na Vašem místě bych spíše šetřila a byla i opatrná na hypotéky. Lepší situace, i stěhování, nastane až od května 2015. S parnerem můžete být, pokud Vám nebude vadit, že je pomalejší, než byste potřebovala. Miminko se může povést koncem roku.
Dobry den, narodila jsem se 10.4.1976 a zajimalo by me, zda budeme mit druhé mimco a jakým směrem se bude muj život vyvíjet. Ptám se proto, ze jsem momentálně nešťastná ve všech směrech. Dekuji Lenka  ( Lenka )
Foto
Milá Lenko, tento rok bude potřeba spoustu věcí vyřešit, až je ukončíte, můžete po novém roce i otěhotnět. V létě doporučuji zapracovat na těle po fyzické i psychické stránce - jóga, tanec.... Tím začnete mít novou chuť do života.