Na blesk.cz se kartářky Anny Bechné můžete ptát na on-line chatu již nyní. Odpovídat bude v úterý 22. dubna od 14:30 do 16:00. Na telefonní lince 225 977 770 bude k dispozici ten samý den od 16:00 do 17:30! Tarotářka Anna Bechná také pořádá semináře a přednášky o tom, jak karty dostat do vašich životů. Více na www.tarot-plzen.cz.

Jak si připravit otázky? Blesk vám poradí!

Dřív než se začnete ptát, připravte si potřebné údaje. Aby odpovědi byly co nejkonkrétnější, musíte našim věštcům sdělit správná data, čísla a osobní údaje. U chatu s kartářkou Bechnou si připravte: křestní jméno, datum narození nebo alespoň znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili.

online chat
Dobrý den, mám nabídku na práci, chtěla bych se zeptat jestli ji zvládnu? Je mi 59 let a jsem vdova. Děkuji. Madlaa  ( Madla Z. )
Foto
Milá Madlo, jen se nebát. Novou práci zvládnete dobře, trochu více si věřte a pusťte se do toho naplno. Možná v ní i potkáte nějakou spřízněnou duši. Hodně štěstí, A.
Narodila jsem se 18.11.1929. Vím,že mi neřeknete,jak dlouho tu ještě budu, ale jak dlouho mi bude sloužit zdraví by jste mi v kartách vyčíst mohla a já vám za to moc děkuji.  ( Anna.K. )
Foto
Milá Aničko, Vaše zdraví bude fungovat přesně podle Vaší dušičky. Dokud budete mít sílu a chuť, budete si dělat radost, i malou, a mít, co dělat, tak i Vaše tělo to nevzdá. Všechno je to v hlavě. Hodně síly, A.
Dobrý den, jmenuji se Šárka, narodila jsem se 25.2.1982 (znamení ryby) a chtěla bych se zeptat na miminko, moc bych si ho přála, s přítelem jsem 3 roky a nějak se nevede. Děkuji moc Šárka  ( Šárka )
Foto
Milá Šárko, vím, že je to moc těžké, ale příliš o tom přemýšlíte a moc to řešíte. Dejte věcem volný průběh a uvidíte, jak tím klukem pak budete překvapená! :) Hodně štěstí, A.
Prosím mohla by jste mi sdělit jak se bude vyvíjet můj zdravotní stav a s tím související stav financí. Jsem poslední době zdravotně oslabená a mám absenci v zaměstnání. S tím souvisí nedostatek peněz - potřebuji péči a finance se zkrátily na nulu. Předem děkuji za Vaši odpověď. Přeji Vám mnoho zdraví a vše ať se Vám daří.Marta  ( Marta, 6.3.1957, znamení RYBY )
Foto
Milá Marto, Váš zdravotní stav by se měl sice pomalu, ale přeci jen lepšit. Měla by do toho zasáhnout nějaká jasná zpráva nebo příležitost a všechno obrátit dobrým směrem. Hledejte buď nějaké další léky, lékaře, nebo aleternativní cestu. Dopadne to dobře, postupně se vzchopíte i finančně. Hodně síly, A,
Dobrý den, koncem dubna končím pracovní poměr v jedné firmě a od května mě čeká nová práce. V původním zaměstnání mám nedořešený problém se šikanou ze strany vedoucí a chtěla bych to dále řešit. Mám šanci na úspěch a co mě čeká v novém zaměstnání? Děkuji.  ( Zdenka )
Foto
Milá Zdenko, i když je Váš boj chvályhodný, asi nedopadne podle Vašich představ. Vzala jste si těžké sousto a bude stát hodně sil, aby nastal nějaký posun. Možná bude lepší zaměřit se na novou práci, kde na Vás čeká nový kopec příležitostí a úkolů, na kterých můžete vyrůst. Hodně síly, A.
Dobrý den, chtěla bych Vás pozdravit a zeptat se, jestli v tomto roce najdu lásku a jestli mě čekají změny v zaměstnání. Děkuji za odpověď Lenka, nar. 25.11.1970  ( Lenka )
Foto
Milá Lenko, odpovědi jsou přímo ideální, lásku určitě potkáte, bude to moc krásné a milé a pokud přijdou změny v práci, pak budou jen pozitivní. Hodně štšstí, A.
Dobrý den, jmenuji se Jana ,narozena 24.1.1958 vodnář, chci se zeptat na zdraví. Moc děkuji za odpověď  ( Jana )
Foto
Milá Jano, sil máte na rozdávání a zdraví pevné a pokud se přeci jen nějaká nemoc objeví, hravě jí překonáte. Stačí jen věřit. Hodně štěstí, A.
Budu mít ještě jedno dítě? Jakého bude pohlaví?  ( Jana, 26.7.1973 )
Foto
Milá Jano, vypadá to, že by se to mohlo povést, ale spíše ve chvíli, kdy to nebudete nikjak řešit nebo plánovat. Bude to asi docela překvapení. V tarotu se bohužel pohlaví dítěte určuje špatně, ale kdybych si měla přeci jen tipnout, tak to vypadá na kluka. :) Hodně štěstí, A.
Bude se mi dařit v práci?  ( Lucie Ledvinová )
Foto
Milá Lucie, myslím, že v práci budete naprosto spokojená. Čeká Vás asi klidnější období a tak si můžete dovolit myslet i na jiné věci v životě. Hodně štěstí, A.
nar.14.3.,zlepší se v budoucnu moje finanční situace ,popř.získám nemovitost?  ( Sofia )
Foto
Milá Sofio, na velký přínos to tu bohužel zatím nevypadá, spíše si na své finance dávajte větší pozor. Je možné, že se Vám v blízké době ostražitost hodně vypklatí. Hodně síly, A.
syn,nar.14.9.,zajímá mě,jak mu vyjde dokončení střední školy a jeho budoucnost  ( Sofia )
Foto
Milá Sofio, středbí školu syn dobře zvládne, jen to nechte všechno na něm. Možná na něco potřebuje více času, ale nakonec dojde přesně k tomu, co je pro něj to pravé. Hodně štěstí, A.
Dobrý den, chci se zeptat na zdraví, zaměstnání a samozřejmě finance, jsem narozen 27.10.1964  ( Josef Vrzáček )
Foto
Milý Josefe, o své zdraví se nemusíte bát, dokud budete mít, co na práci, bude v pořádku. V Ppráci by Vám mohls přijít nějaká nová nabíka, kterou ale bude nutné dobře prověřit a posoudit, jestli je to pro Vás to pravé. A pokud ve financích uděláte nějaké dobré rozhodnutí, budete se mít lépe než teď. Hodně štěstí, A.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jak to bude vypadat s mým zaměstnáním v příštích dvou až pěti letech.Jestli budu dělat mou nynější práci, nebo zda změním zaměstnání. Mé dat.nar. 10.12.1967. Děkuji Vám.  ( Zita )
Foto
Milá Zito, na nějakou velkou změnu to nevypadá, soíše zůstanete tam, kde jste teď. Není to ale na škodu, přinese Vám to něco, co byste nečekala a co by se k Vám jinak nedostalo. Hodně štěstí, A.
Dobrý den.... co mne čeká v blízké budoucnosti? Najdu ještě v životě lásku? Nar. jsem se 27. 2. 1958 v Ústí nad Orlicí v 02:30 hod. Děkuji za odpověď.  ( Jana K. )
Foto
Milá Jano, Vaše životní láska je už na cestě, ale aby k Vám došla, překáží jí něco, co si sama ještě musíte uvědomit a pochopit. Pak bude mít dveře otevřené. Zapátrájte ve své duši a tam hledejte. Hodně síly, A.
Chtěla bych se zeptat na budoucnost mé dcery ohledně školy. Čeká ji opravná zkouška na střední škole, zvládne ji? Rovněž povolání, které si našla, se mně nezamlouvá, najde lepší práci? I její soukromý život není moc šťastný, zatím nenašla k sobě partnera. Změní se to? Narodila se 9. 8. 1992, jmenuje se Nela K. Děkuji za odpověď.  ( Jana K. )
Foto
Milá Jano, o dceru se nemusíte bát. Zkouška sice nebude žádná sláva, ale zvládne jí ke své spokojenosti. S výběrem jejího povolání nic nenaděláte, myslím, že si zkrátka chce jít svou cestou, a nic jí v tom nezabrání. Rozhodně to pro ní bude dobrá škola, i života. A partnera k sobě určitě najde, jen to vždycky bude muset být tak torchu podle jejích představ, a to se s Vašimi nemusí shodovat. Dejte jí prostor a nebojte se o ní, uvidíte, že Vás překvaoí. Hodně síly, A.
Máme se s manželem pustit do stavby domu? Já 29.11.69, manžel 28.3.75 A zajímalo by mě zdraví i pro dceru 26.8.2008 Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den Lenka  ( leninka 1969 )
Foto
Milá Lenko, do stavby se určitě pusťte, máte na to sílu a odhodlání. Možná to konkrétně Vy, vezměte za své a více se na tom podílejte. O dceru se nemusíte bát, se vším se popere. Má velkou sílu a milující rodiče. Hodně štěstí, A.
Dobrý den Chtěla bych vědět zda ještě poznám muže, který by se mě líbil a oboustraně jsme se sblížili a snad i spolu strávili zbytek života? Děkuji za odpověď.  ( Alena 26.1.1953 Vodnář )
Foto
Milá Aleno, už jede :) Jen mu to bude ještě chvíli trvat, naž dorazí, ale můžete se na něj začít už pomalu těšit. Bude to velká změna, ale také velká šance, jak se posunout v životě dál. Hodně síly, A.
Dobrý den,mám otázku loni jsem odmaturovala a nedostala se na VŠ tento rok jsem si podala přihlášku na VOŠ všeobecná sestra zajímá mně jestli udělám zkoušky ještě mám dvě další přihlášky Kamila 21.9.1993 čas narození 0:55 Panna děkuji  ( Kamila )
Foto
Milá Kamilo, zkoušky by měly dopadnout dobře, a povolání ve zdravotnictví je to, v čem byste se mohla v budoucnu najít. Hodně štěstí, A.
KRÁSNÝ DEN MILÁ ANIČKO, PROSÍM VÁS, POZNÁM JEŠTĚ LETOS SVÉHO CELOŽIVOTNÍHO PARTNERA? Jsem narozená ve znamení vah. PŘEDEM VÁM MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.  ( Linda )
Foto
Milá Lindo, ano :) Dívejte se ale spíše srdcem než očima. Věřte si, vždyť máte, co nabízet. Hodně síly, A.
Já Jaroslava 11.6.1962 manžel Karel 21.10.1967,mám zůstat v tomto manželství a je z jeho strany upřímnost?  ( Jarka )
Foto
Milá Jarko, myslím, že se strachujete zbytečně. Váš manžel je sice trochu jiný, než byste si ho představovala, ale má Vás upřímně rád. Snažte se některé věci spíše pochopit, než vytýkat. Neděje se nic špatného. Hodně síly, A.
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci je spravne rozhodnutie pustit sa do stavby domu, ci s partnerom (7.3.1984) zvladneme celu situaciu okolo realizacie. dakujem  ( Jana 25.7.1983 )
Foto
Milá Jano, do stavby se můžete pustit, ale pomalu a opatrně, krok za krokem. Radši si na to nechte čas a dělejte to postupně, pak to zvládnete všechno dokončit bez úhony. Hodně síly, A.
Jak se bude vyvíjet mé hledání práce, kdy ji najdu ? Datum narození 7.8.1965 Děkuji, Věra, Praha  ( Věra )
Foto
Milá Věro,nakonec ji určitě najdete. Ještě chvíli to ale může trvat, řádově spíše týdny. Ale hledejte pořád a nevzdávejte to. Možná to zprvu bude vypadat jako nezajímavá nabídka, ale dobře si ji prohlédněte, může se vyvinout velmi dobře. Hodně štěstí, A.
Zůstanu s manželem a nebo si najdu někoho jiného?25.3.1958  ( Hana )
Foto
Milá Hano, v každém vztahu jsou nějaké problémy a vám by se mělo podařit je překonat. Vztah zkuste ještě nevzdávat a zabojujte o něj. Výsledek Vás může mile potěšit. Hodně síly, A.
Dobrý den,chci se zeptat kdy najdu životního partnera.Libí se mi jeden muž kterého potkávám ve firmě chci se zeptat zda karty vidí jestli bude mým partnerem nebo potkám někoho jiného.Děkuji za odpověd :) Ola 28.4 1973  ( ola )
Foto
Milá Olo, ten, na kterého myslíte asi Vaším životem jenom profrčí, ale čeká na Vás někdo jiný a troufám si říct, že lepší. Jen je třeba vytrvat a nevzdávat se. Vaše srdce ho dobře pozná. Hodně síly, A.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na vývoj mého zdravotního stavu (noha). Dočkám se lepší léčby či nikoli? Já Turnov 19.6.66 cca 14:00  ( Vlastik )
Foto
Milý Vlastíku, Vaše zdraví vypadá dobře, je to sice dlouhodobá záležitost, která se nevyřeší hned, ale je tu vidina dobrého zásahu a velkého zlepšení. Jen vydržte a nezdtrácejte naději. Hodně síly, A.
Je kamarád Mirek vhodný partner pro můj další život ? Je narozen 16.5.1955 Já jsem nar.7:11.1948 Jsem sama. Je vdovec ,ale nevím zda-li je zadaný. Děkuji za odpověd. Bydlím blízko Plzně prosím o kontakt. email: kestrankova.jana@seznam.cz  ( Jana )
Foto
Milá Jano, karty Vás ohledně Mirka nabádají k opatrnosti a ostražitosti. Buďte ve střehu, asi se Vám brzy nějak vyjeví. Myslím ale, že na Vás čeká někdo lepší, jen se toho tolik nebát. Kontakt na mě najdete na www.tarot-plzen.cz. Hodně síly, A.
Dobrý den, prosím o odpověď na otázku, zda v tomto roce najdu partnera a zlepší se moje finanční situace? /27.4.1958 Děkuji a přeji hezký den  ( Hanka )
Foto
Milá Hanko, myslím, že partner na Vás někde opravdu čeká, jen to asi nebude láska na první pohled. Dobře se dívejte, možná už prošel okolo. Do Vaší finanční situace by měl přijít nový vítr, možná lepší pracovní nabídka, nebo příležitost, kterou, když využijete, vše se rozhodně zlepší. Hodně štěstí,A.
Dobrý večer, chtěla bych Vás požádat o výklad ohledně vztahů v tomto roce. Jsem Střelec narozený v roce 1974. Děkuji.  ( Kateřina )
Foto
Milá Kateřino, tento rok na Vás ve vztazích čeká skutečně velká změna. Můžete se těšit na zásadní obrat a velká rozhodnutí. I když to bude zpočátku možná trochu šokující, je to vše pro Vaše dobro. Hodně síly, A.
Dobrý den, prosím, bude se mi letos finančně dařit? Děkuji moc.  ( Jarmila, 10 05 1951 )
Foto
Milá Jarmilo, letošek vypadá ještě trochu na hraně. Ale nemělo by to být tak špatné, abyste to nakonec nezvládla. Je to pro Vás nějaká lekce, máte se na této neutěšené situaci něco naučit, Snažte se přijít na to, co a zlepší se to. Hodně síly, A.
dcera Růžena 28.4.1978/10,10 hod./ její manžel Graham 4.4.1972/nevím/ budou mít dítě přirozenou cestou nebo budou muset jít na umělé oplození a budou mít zdravé děcko. Děkuji.  ( Růžena )
Foto
Milá Růženo, vypadá to spíše na umělou cestu, ale i tak velmi úspěšnou a zakončenou krásným a zdravým potomkem. Je to ale běh na dlouhou trať a oba, i Vy, byste se měli snažit uchovat si nadhled a uvědomovat si, proč po dítěti skutečně touží. Hodně štěstí, A.
Dobrý den, paní Aničko, poraďte mi s mojí budoucností- jsem narozená 20.6.1958 v 11,55 hod. prostě se mi nic nedaří, nemám práci, starám se o nemocnou matku, nedobré sousedské vztahy, manželství ??_Jsem v koloběhu starostí a hledám naději na lepší zítřek. Děkuji za odpověď.  ( Stanislava )
Foto
Milá Stanislavo, opravdu teď máte trochu horší období, takový útlum energie i sil a především rezignace. Neklesejte ale na mysli, už brzy zase dostanete do života novou sílu a odhodlání, měla by přijít nějaká zásadní změna, na kterou už dlouho čekáte a dodat Vám zase chuť se prát se životem. Už to nebude dlouho trvat. Hodně štěstí, A.
nar. 23.5.1970, ráda bych věděla, jak se bude vyvíjet můj vztah, jestli se někam posune, nebo je lepší ho ukončit. Děkuji  ( Lenka )
Foto
Milá Lenko, v dalším vývoji Vašeho vztahu je sice hezké období a zlepšení stávající situace, ale bohužel jen chvilkové. Časem opět převáží to, kvůli čemu zvažujete odchod. Možná by to do budoucna bylo opravdu lepší řešení. Nedělejte sle zbrklá rozhodnutí a vše dobře promyslete. Dejte si čas. Hodně síly, A.
Dobrý den, já Eva, nar., 26.10.76 již druhým rokem nežiji s manželem Standa, nar.7.5.77 - odchod k milence. Kdy rozvod? Jak to vypadá u mě s novým vztahem do budoucnosti, popřípadě kde vhodného partnera hledat:)? Děkuji, hezký den.  ( eva )
Foto
Milá Evo, rozvod se bohužel asi ještě chvíli potáhne, bude třeba ledacos vysvětlit. Nový vztah se objeví,jakmile Vy se opravdu vzpamatujete z toho, co se stalo a posunete se dál. Zatím to ale vypadá, že ublížení bylo velké a že Vaše dušička ještě potřebuje čas. Nespěchejte s novým mužem a věnujte čas sobě samé, to Vás může k tomu pravému posunout blíž. Hodně síly, A.
Dagmar 2.11.1973 Dobrý den,zajímá mně partnerský vztah,zdraví a práce? děkuji  ( Dagmar J. )
Foto
Milá Dagmar, Váš partnerský vztah by bylo dobré brát více srdcem a méně rozumem. Snažte se více naslouchat svému srdci. Na zdraví ale také nezapomínejte, právě teď je vhodná doba udělat nějaké důležité rozhodnutí a více se svému tělu věnovat. A v práci zkuste využít jakoukouliv šanci, abyste neseděla na místě a šla výš. Ať už v současné práci nebo díky nějaké velké změně. Hodně síly,A.
Dobrý den, syn Jiří narozený 6.3.1986 cca 21,45hod a druhý syn Jan 12.9.1990 cca 23,00 hod. Děkuji  ( Martina )
Foto
Milá Martino, sny Jiří má teď před sebou asi trochu těžší období, ale nebojte se, výborně ho zvládne, dokonce na něm velmi vyroste. Musí si s tím, ale poradit sám. syn Jan by se měl co nejdříve přestat bát, najít v sobě odvahu a pustit se do něčeho nového, z čeho by mohl mít velký prospěch. I to je ale na něm! Hodně síly, A.
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda budu v životě ještě šťastná, zda si nejdu muže, který mne bude míti rád. Děkuji Lenka  ( Lenka )
Foto
Milá Lenko, nebude to asi hned zítra, ale skutečně tady za bukem na Vás někdo čeká. Bude ale asi potřeba trochu slevit z některých představ a zklidnit svou dušičku. Ta na to ještě není úplně připravená. Ale když vydržíte a trochu na sobě zapracujete, ten pravý muž do života se brzy objeví, Hodně štěstí, A.
Dobrý den. Prosím odpověď ohledně zdraví mého otce nar. 21.3.1936 hodinu bohužel neznám. Děkuji a přeji vám vše dobré. Janina  ( Janina )
Foto
Milá Janino, zdraví Vašeho otce vypadá do budoucna docela dobře. Jen bude důležité přimět ho k tomu, aby si skutečně nechal pomoci a uvědomil si, že zdraví je to nejdůležitější. Pokud si nechá poradit, jeho zdraví bude v pořádku. Hodně síly, A.
Dobrý den. Jsem ročník 1951 a jsem již deset let vdova. Budu ještě trošku čťastná? Děkuji za odpověď.  ( Majda )
Foto
Milá paní Majdo, nechci Vám slibovat úplný happy end, ale myslím, že štěstí na Vás rozhodně čeká. Je ale nutné začít o to trochu bojovat. Nic nám bohužel nespadne samo do klína, je jen na nás, co si vybojujeme. A na Vás toho čeká ještě hodně, takže vzhůru do toho! Hodně síly, A.
Krásný den paní Anno, ráda bych se zeptala na můj vztah se snoubencem, máme malou dcerku, ale on byl vždy hodně na ženské a já mám problém mu věřit a trápí mě to. Mám důvod mu nevěřit? Má i jiné ženy? Moc děkuji Sylva nar.13.5.1977 v Praze,on Robert nar. 14.3.1976 v Praze.  ( Sylva )
Foto
Milá Sylvo, myslím, že věřit snoubenci můžete. Ve vašem vztahu našel, co hledal a je více než pravděpodobné, že se v něm usadí. Úplně ideální to asi nebude nikdy, ale váš vztah vám má pořád, co nabídnout a můžete se o něj opřít i do budoucna. Hodně štěstí, A.