Známá vědma celebrit Marcela Košanová odpovídala na vaše otázky v exkluzivním chatu na Blesk.cz. Pokud se na vás nedostalo, nezoufejte! Naší kartářce můžete také zavolat. Na telefonní lince 225 977 770 bude k dispozici od 12.30 do 14 hodin.

online chat
Dobrý den paní Košanová, velmi si Vás vážím a proto jsem se rozhodla Vás poprosit o pomoc. Narodila jsem se4.5. 1972 v 0.30 hod v Brně. Mám pocit, že se mi nedaří vůbec nic, z ničeho nemám radost a navíc stálé zdravotní problémy, které se stále opakují. Chtěla bych vědět, kdy se karta osudu konečně obrátí na moji stranu a já budu opět šťastná,s úctou Jana.  ( Jana )
Foto
Januško, nenechte se drtit okolnostmi a zkuste víc myslet na sebe.Sobectví totiž není nic špatného, je to základní pud sebezáchovy. Buďte tedy trochu sobecká, změňte image, a uvěřte sama sobě. Karta se obrací, ale vy tu situaci musíte přijmout. Hodně štěstí.
Velmi prosim o odpoved na otazku ci aj ja niekedy stretnem nejaku blizku dusicku, coby ma mala rada, cely zivot som sama , len pomaham druhym.Kvetoslava 9.5.1959 Martin  ( kvetka )
Foto
Přestaňte pomáhat, miláčku, druhým a projednou si nechte pomoci, přichází muž, který pod rouškou gentlemanské pomoci vám podává srdce. Je to však cizinec.Hodně štěstí.
zajímá mě vývoj vztahu s přítelem, který mě z důvodu vzdálenosti jen občas navštěvuje. Já-Hana,15.6.1968, on - Ladislav, 21.11.1957. Děkuji  ( Hana )
Foto
Muž, který miluje, přepoluje zeměkouli a udělá cokoliv, aby byl se svojí láskou. Váš přítel je přítel nebo milenec, od životního partnera se ale dost liší.
Dobrý den, mám za sebou dost těžké životní období a ráda bych věděla, zda už je to všechno za mnou a bude lépe (miminko, vztah a zdraví). Děkuji Vám velice. Iveta, 24.8.1973, nar.Kladno v 7 hod.  ( Iveta )
Foto
Do života vám zasáhne muž, který s vámi skutečně založí rodinu, nebude to jednoduché, pozor na dvojčata.
Dobrý den, narodila jsem se 28.2.1951 v rybách prý byla středa 5.20 hod.ráno. - říká maminka. Prosila bych sdělit zda mi již mé pestré období skončí a zda prožiji aspoň trochu slušné stáří. Děkuji Věra  ( Mudrová Věra )
Foto
Zlatíčko, vy v klidu ani žít neumíte, ale věřte mi, že bezvětří je někdy dusivé. Osud vám ale klidu dá ochutnat.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se ke mě vrátí můj bývalí přítel. Já narozená 7.4. 1985 a on 21.5.1984. Moc děkuju za odpověď.  ( Jolana )
Foto
Váš přítel se začne vracet tepve v monentě, až budete zamilovaná do jiného muže. Pokud milujete stisfakce, dostanete ji.
Dobrý den, narodila jsem se 31.12.1974 v Ústí nad Orlicí ve 3.45 ráno. Moc ráda bych se zeptala na své zdraví, protože trpím určitými zdravotními problémy, kterých se nemohu zbavit. Také mě ještě zajímá, zdali jsou mi hvězdy nakloněny, co se týká realizace mých nápadů. V minulém roce jsem natáčela pro ČT a udělala rozhovory pro několik časopisů. Takže, mám určité představy, které bych prostřednictvím televize ráda realizovala a snažím se dělat maximum, tak bych ráda nakoukla do budoucnosti, zdali budou nové příležitosti. Potom by mě zajímalo, zdali dostanu nějakou pracovní nabídku, která bude pro mě ve všech směrech vyhovující. Přeji hlavně zdravíčko a děkuji za odpověď, Dagmar Hudečková !  ( Dagmar Hudečková )
Foto
Pracujte na sobě a na svých projektech, máte velkoku šanci.
Dočkám se vnoučátka od syna, zatím se nedaří (Martin, 36 let) a mně osobně čeká ještě nějaké hezké přátelství? Děkuji moc Milada  ( Milada, 64 let )
Foto
Na vnoučátko si ještě chvíli počkejte, váš krásný syn moc děti nechce. Budete mít vnučku a budete se dívat na to, jak svého otce dokonale ovládá. Vy budete mít přítele, ne však partnera, který s vámi bude žít.
Dobrý den, jsem moc ráda, že jste přišla do redakce odpovídat na čtenářské dotazy. Jmenuji se Aneta (22.6.1993 - Čáslav) již 4 roky jsem strašně zamilovaná do jednoho muže (Jan -4.5.1978, Kolín). Moje snaha je ovšem marná - byť náznaky přízně z jeho strany jsou (dárky, pozvání...) pokud ovšem vyjádřím já své city, je velmi chladný. Poradíte mi prosím, jak bych dále měla postupovat? Děkuji moc za Váš čas :-) S pozdravem Aneta Lukáčová  ( Aneta )
Foto
Miláčku, nevyjadřujte svoje pocity, nenamlouvejte si muže, kterého milujete, nechte to na něm, buďte rozkošná, koketní a nechte se opatrovat. Tento muž je klasik, nebude chtít ženu,kterou si neuloví a nenamluví sám. Přeju vám hodně štěstí.
Dobrý den. Prosím mám velký otazník se současným bydlením, tak se potřebuji zeptat, jestli budu stavět dům. Můj dat. nar. 7.6.1982. Děkuji za odpověď  ( Jiří M. )
Foto
Milý Jiří, já vidím spíše dostavbu nebo přestavbu než stavbu nového domu.
dobrý den, hledám práci-najdu? a co zdraví a rodina?  ( Soňa 48 )
Foto
Ještě si chvíli odpočiňte a užijte si krásného jara, protože v létě nepojedete na dovolenou, ale začnete pracovat.
Dobrý den, jmenuji se Renáta, je mi 22 let a zajímalo by mě, zdali se v naší rodině, v brzké době (přibližně do konce června), objeví nový domácí mazlíček (pes). Děkuji za odpověď  ( Renáta )
Foto
Nevím, jestli do konce června, ale pejska cizí rasy budete mít určitě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jaká a jak dlouhá bude cesta k vytouženému miminku? Je mi 27 let.  ( Vendula )
Foto
Jste mladá, krásná žena, dejte tomu ještě čas. Děti budete mít dvě, ale až po 30. roku vašeho věku. Budete šťastnou matkou, tak si zatím užívejte lásky a života.
Dobrý den, ráda bych Vás touto cestou požádala o pomoc. Pátráme již několik let po vlastním otci mojí babičky Ireny Novákové rozené Jelínkové (80 let). Máme tři možné pány, kteří by mohli být právě námi hledaným otcem babičky. Jsou to: Alois Váša narozen 21.6.1893 v Praze, Herbert Moris Bondy narozen 3.2. 1888 v Praze a Milan Hodža narozen 1.2.1878 v Sučanech na Slovensku. Moje otázka zní: Je některý z těchto pánů babičky otec a který? Čeká babičku dědictví? Děkuji S pozdravem a přáním všeho dobrého Nováková  ( Nováková )
Foto
Karty říkají, že je to ten prostřední pán - Bondy. Babičku dědictví nečeká, není přiznanou dcerou.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na zdravý mé dcery. Je narozena 23.01.2010 v 11.19 V Kroměříži Stále bojujeme s rýmou,kašlem i bolestí uší.A pak ještě jestli letos odmaturuje má starší dcera. Narozena 25.06.1993 v 15.40 v Kroměříži. Děkuji Dana  ( Dana )
Foto
Ta malá je velmi citlivá květinka, vydržte to. V pubertě bude daleko silnější. Vaše starší dcera odmaturuje, ovšem pracovat a studovat bude jinde, za hranicemi tohto státu.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mě čeká změna v zaměstnání.  ( Kateřina 37 let )
Foto
Určitě, není to však kvůli tomu, že nezvládáte práci, ale týká se to pracovních vztahů okolo vás. Velmi mnoho se začnne měnit, někteří lidé odcházejí a jiní přícházejí. Vy budete mezi těmi, kteří budou chtít odejít. Změna je však z hlediska buducnosti dobrá.
Hezký den, paní Košanová, myslíte, že mám ještě před sebou v dohledné době nějaký vztah? nar. 21.11.64, 21,30hod.,Brandýs n/L Děkuji předem za odpověď Marie  ( Marie )
Foto
Máte před sebou ne jeden, ale tři vztahy. Z jednoho muže si uděláte kamaráda, s tím druhým, který přijde, to zkusíte, a teprve ten třetí se stane vaším partnerem. Nebojte se zklamání a zkuste jim dát šanci.
Prosím chtěla bych vědět moji budoucnost, jsem narozena 10.12.1974 v uterý.Děkuji  ( Kateřina )
Foto
Nebojte se budoucnosti, zlato, a neplačte nad rozlitým mlékem. Protože vaše budoucost je plná lásky a smíchu, skoro vám závidím.
Dobrý den narodila jsem se 17.04.1971 ve 13,30 hod, a prosím o odpověď jestli si najdu v letošním roce přítele jsem 3 roky rozvedená děkuji za odpověď  ( Iva Karešová )
Foto
Přítele si nenajdete, on si najde vás. A to velmi rasantním způsobem. Půjde přímo k věci. Dovolte mu to, prosím.
Dobrý den.Otěhotním tento rok? Květa ,6.9.1972,Marek 25.4.1972 Moc děkuji za odpověď.  ( Květa )
Foto
Není to snadné, ale stane se na přelomu roku, čili pozor, Vánoce jsou plodným časem.
Dobrý den,co mi pomůže uzdravit mou psychiku?A jake číslo otázky si vytáhnu při zkouškách 11.5? Děkuji.Natália 38let  ( Natália )
Foto
Psychiku zlepšuje krásná hudba, kadeřník, nová blůzička, modrá obloha, orgasmus a smích. Nebojte se, holčičko, všechno bude krásné.
co vidí karty ? Bývalý přítel ? Je to ukončené, Je někdo v budoucnu a jak ho poznám? nar. 8.11.1963  ( Helena )
Foto
Bývalý vztah není ukončen. Alespoň ve vás ne. Stále ještě doufáte, že se něco stane, aproto nemůže přijít vztah nový. K podzimu přijdou muži dva, to proto, abyste si mohla vybrat, pozor, můžete je odmítnout a nevybrat si. Zlato, to je špatně, váš expřítel už se nikdy nevrátí.
Dobrý den, chci se zeptat, zda-li současný vztah s přítelkyní (Lia, nar. 26. 4. 1987, Brno) je perspektivní - je-li tou pravou v mém životě? Já, Radek, nar. 5. 10. 1982, Brno, mezi 12-12:15. Děkuji Vám za odpověď. Radek  ( Radek )
Foto
Je roztomilá, divoká, ročiluje vás a přitahuje vás, je to přesně žena, která vám nedá spát, je to žena, pro kterou chcete žít.
dobrý den ráda bych se zeptala celkově na můj život nemohu sehnat práci již 3 roky a co se tká zdraví taky nic moc i ve vztazích s muži taky špatně, dotaz zní zda se nějaká oblast v mém životě zlepší, děkuji předem za Vaši odpověď. narodila jsme se 20.12.1955 v 13.30 hod v Praze . Irena  ( irena )
Foto
Milá Irenko, házíte klacky pod nohy sama sobě a točíte se v kruhu, který, jak se zdá, není k otevření. Přijmete zaměstnání, které je pod vaši úroveň, práce pro práci, ale bude to vlastně odrazový můstek do dalších časů, získáte kontakty, změníte zaměstnání a potkáte muže, který vás bude chtít mít rád, tak do toho.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, co mne čeká tento rok v lásce, zdraví a práci. 9.7.1978 kolem desáté večer. Děkuji.  ( Pavla )
Foto
V lásce je zvláštní bezvětří, vaše závislost na někom vás defacto táhne ke dnu. Co se týká práce, tady jsou změny veliké, protože se budete cosi učit, zdokonalovat se v novém zaměstnání.
Dobrý den narodila jsem se 26.3.1976 v 8,30 h. ve Zlíně. Ráda bych věděla jestli se mi podaří otěhotnět a porodit zdravé dítě? Moc děkuji za odpověď  ( Adriana )
Foto
Sto procentně váš korunní princ, krásný chapec, je pro vás už připraven, jen, prosím, nenervujte se, neploďte děti, vraťte se k milování.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda zvládnu tento rok úspěšně dodělat vyšší odbornou školu a zda se mi taktéž zadaři nejít vysněnou práci zootechničky. Nar. 4.4.1987, v Olomouci, 9.50  ( Veronika )
Foto
Verunko, školu určitě doděláte, ale pokud nechcete mít odřená ouška, tak přidejte. Se zvířaty budete pracovat celý život a dokonce i za hranicemi tohoto státu, nevím, možná soutěže nebo závody.
Dobry den paní Košanová,jsem nar.11.4.1976.a chtela bych se zeptat jestli mi čeká dále budoucnost s manželem.Děkuji  ( Olga )
Foto
Velmi rozdílné povahy a rozdílná očekávání mohou vyústit v rozchod. Pokud si přejete partnerství zachovat, musíte na něm intenzivně pracovat, dovolte svému muži být chlapem.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak vypadá má budoucnost,co mi čeká po finanční stránce-jak se bude vyvíjet a jak se nám jako rodině bude celkově dařit?Narodila jsem se v Praze 3.11.1980,jsem vdaná 27.7.to bude rok(manžel František Firoň 18.11.1977 ve Slaným),máme 3,5 letého syna(nar.6.9.2010 v Praze).Moc děkuji  ( Edita Firoňová )
Foto
Váš život je z pohledu čarodějky poměrně klidný. Váš partner pomalu stoupá a zdokonaluje se ve své profesi a nakonec změní velmi radikálním způsobem své povolání, což mu přinese peníze a úspěch. Váš syn je neskutečně živý tvoreček, kterému by slušela uniforma, čeká ho práce v zahraničí a vaše vnoučata nebudou mluvit česky. Do rodiny se narodí ještě půvabné děvčátko, které bude vám podobné jak vizáží, tak i povahou. Do 10 let budete bydlet v novém domě a stanete se profesionální manželkou.
Dobrý den, prosím o informaci - kolik dětí, kdy a jakého pohlaví budu mít v budoucnosti? Jsem Kateřina a v červnu mně bude 28 let. Děkuji a s pozdravem K  ( Aresie )
Foto
Kateřino, jestli vám v létě bude špatně, není to ze slunce, můžete být těhotná. Pokud se rozhodnete, stát se matkou, tak do roka a do dne v květnu 2015 budete mít syna. S dalšími dětmi bych tak nespěchala, protože mohou přijít až po pěti letech, a to dcera a za rok po ní syn. Drahoušku, bozi antikoncepci nevymysleli, a proto ji neumí vysadit. Kolik dětí budete mít a kdy, je tím pádem vaše věc.
Dobrý den jmenuji se Kateřina Němcová a je mi 36let.Chtěla bych se zeptat na finance jestli se finančnístránka naší rodiny zlepší a jestli se mě povedou zaplatit všechny závazky.Ještě bych se chtěla zeptat na lásku a zdraví.Děkuji Katka  ( Kateřina Němcová )
Foto
Váš parnter, nebo muž z rodiny, získá novou práci, která trošku zlepší vaši finanční situaci, ale do budoucnosti budete muset velmi úzkostlivě počítat, vaše finanční závazky se vám podaří zaplatit.
Dobrý den paní Marcelo, narodila jsem se 30.7.1966, věk 47 let před dvěma roky mě opustil manžel a chtěla bych zjistit zda najdu novou lásku už nechci být sama.  ( Alexandra )
Foto
Zlatíčko, už to, že jste vyslovila - nechci být sama - je vlastně první krok, přichází čas lásky, to je máj a vy konečně uvidíte člověka, který se okolo vás točí už dloiuho, dejte mu šanci. Můžete s ním prožít krásný vztah.
15 let, jsem sportovec a rád bych se zeptal co mě v životě čeká ? Děkuji Jiří  ( Jiří )
Foto
Jiří, sportovci jsou silní muži a bojovníci a to vy jste. Měl byste vědět, že bez boje není vítězství, a vy zvítězíte vždy, i když to nebude vždy lehké. Hodně štěstí
Dobrý den, již přes 24 let mám mj. problémy psychického rázu (úzkosti, napětí, únava až vyčerpanost, neschopnost se soustředit, psychosociální problémy, nejsem schopen jen trochu déle trvající činnosti, jsem často naprosto bezradný i z naprostých maličkostí), z toho jsem přes dvacet let v plném invalidním důchodu. Problémy se hromadí, rodiče stárnou, mění se a mají čím dál více potíží a já si vůbec nedokáži představit budoucnost v jen alespoň v trochu světlejších barvách. Medikamentózní léčba je u mě kromě anxiolytik neúčinná, léčitelů jsem v minulosti vystřídal pěknou řádku... - vše bez výsledků. Mnohokrát Vám děkuji za sebemenší radu, co dál... Pavel, 45 let  ( Pavel )
Foto
Pavle, váš přístup k životu je ve vás, léky vám nepomáhají, protože to ani nedokáží. Zkuste vykročit rázně a věřte že to stojí za to, život je nádherný a vaše preciznost vás dovedla k úzkostem, strachu a beznaději. Vystupte sám ze sebe a staňte se tím, kým opravdu jste.
Dobrý den, potkám v budoucnosti partnera pro život a budu měnit práci? Děkuji.  ( Markéta, 29 let )
Foto
Markétko, máte jasnou představu, jak by váš budoucí partner měl vypdat, bude vypadat úplně jinak, přichází gentelman,který má už určitou zkušenost, a ten vás povede dalším životem vlemi láskyplně, budete zamilovaná a to tak moc, že vymažete vzpomínku na zlomené srdce, které máte.
1.6.1978 zajíma mě všeobecně otázka vztahů, manželství jestli vydrží má smysl v něm zůstavat, zdraví a fin.situace, bude to někdy podle mých představ. Dále mě zajímá jak to bude v období od12.6 -15.6.2014 máme mít takovou akci z práce z čeho jsem trochu ve stresu.  ( Irena )
Foto
Vaše otázka je tak obšírná, že vyžaduje zevrubný výklad, což v této situaci není možné. Nicméně pokud nebudete o svého partnera vyžadovat to, co v něm není, zklidní se a vaše manželství může znovu vzkvétat. Je to velmi těžké, ale věřte mi, že chcete od svého partnera, to co vám neumí ani nemůže dát, protože to nemá.
Dobrý den,jsem narozena 1.7.1966. Chtěla bych se zeptat,zda se v tomto roce zlepší naše rodinná finanční situace. Děkuji  ( Blanka )
Foto
Milý ráčku, hovoříte o rodinné finanční situaci, která zůstává tento rok stálá. Až začátkem příštího roku se začne mírně zlepšovat. Hodně štěstí.
Narodila jsem se 8.6.1971 v 9hod.ráno.Ráda bych věděla,co mě čeká v nejbližší budoucnosti.Děkuji  ( Sabina Danková )
Foto
Je mi líto děvenko, ale tato otázka je příliš obšírná, řeknu vám tedy, že váš život se radikálním způsobem mění a ne všechny zněny mohou být příjemné. Jdete však do lepších časů.