Chat na blesk.cz s astrologem Michalem Gelnarem sice už skončil, ale na telefonní lince 225 977 770 bude odpovídat až do 14 hodin! Astrolog Gelnar je také autorem knih Astrologická předehra a Sluneční znamení. Nyní předává své zkušenosti v rámci svého projektu Hvězdnou cestou. Více zde www.astrosfera.cz nebo www.hvezdnoucestou.cz.

Jak si připravit otázky? Blesk vám poradí!

Dřív než se začnete ptát, připravte si potřebné údaje. Aby odpovědi byly co nejkonkrétnější, musíte našim věštcům sdělit správná data, čísla a osobní údaje. U chatu s astrologem Gelnarem si připravte: místo, datum a co nejpřesnější čas narození.

online chat
jsem narozena 28.08.1981.jak pusobi muj datum narozeni na muj osud?dekuji  ( Olesja )
Foto
Dobrý den, neuvádíte bohužel čas narození, což je potřeba. Takže jen obecně datum narození na nikoho nepůsobí, je to stejné jako kdybyste tvrdila, že teploměr způsobuje nemoc. Postavení hvězd pouze naznačuje podmínky pro život toho či onoho. Každý z nás však má svobodnou volbu, jak se zachová. Postavení vašich hvězd je poměrně příznivé a máte tak velmi dobré předpoklady pro naplnění bohatého a smysluplného života.
Dobrý den, narodila jsem se 6.3.1979. Mam psychické problémy a mam na vás prosbu takový malý výklad o mě a zdá se tech problémů zbavit. Moc děkuji  ( Maruška )
Foto
Dobrý den, neuvádíte hodinu a místo narození, není proto možné vám cíleně odpovědět. Obecně pro vás ale platí vydat se cestou sebepoznání, zjistit svůj karmický životní úkol, kým jste a kam směřujete, co se máte naučit. Pochopení těchto věcí by vám mělo pomoci.
14.8.1967 4:30 Zábřeh na Moravě Dobrý den, čeká mě v budoucnosti (blízké i vzdálené) pracovní postup?  ( Eva )
Foto
Dobrý den, do června máte přiznivé nastaveny finanční záležitosti a dále na konci roku a počátkem roku 2015. Lepší kariérové vyhlídky jsou až koncem roku 2014 a je to spojeno s vaším karmickým úkolem, což je sebevzdělávání.
posílám ještě jednou, zapomněla jsem uvést datum nar. 16. 11 . 1962. opakuji otázku: zda má ještě šanci můj současný vztah, pokud ne, zda v životě najdu lásku, kterou jsem vždy chtěla potkat. děkuji  ( verka )
Foto
Dobrý den, bohužel neuvádíte hodinu narození, což je potřeba znát. Obecně lze proto jen říci, že současný vztah pravděpodobně nevydrží a pro úspěch nějakého jiného vztahu na sobě musíte zapracovat.
23.4.1988 6:50 Šumperk Dobrý den, zajímá mě, zda si v blízké nebo vzdálené budoucnosti najdu životního partnera a budu mít děti.  ( Žaneta )
Foto
Dobrý den, pokud změníte přístup a pochopíte, že boj mezi mužskou a ženskou energií není cestou k partnerství, a začnete spolupracovat, lze očekávat, že v období kolem září až listopadu letošního roku potkáte toho pravého.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli je v mém osudu ještě nějaký trvalý vztah s partnerem,a pokud ano,kdy a jak se seznámíme,děkuji a přeji krásné jaro  ( Tána22.4.1963 19.45.Plzen )
Foto
Dobrý den, myslím, že ano. Hvězdy však nenaznačují, že to bude teď hned. Vaším životním karmickým úkolem je vyšší poznání (neustálé sebevzdělávání se). Právě skrze tento úkol můžete potkat osudového partnera.
Uzdravím se ? Narozena v Prostějově 1.7.1951 v 5 - 6 hodin ráno  ( Danuše Brázdová )
Foto
Dobrý den, pokud pochopíte, co vám nemoc naznačuje, tak předpoklady pro uzdravení jsou velice dobré. Musíte popracovat na sobě.
Kdy uspesne otehotnenim (a zdrave dite porodim)? Dekuji :) Praha, 1979, 29 kveten 13:00  ( Adela )
Foto
Dobrý den, předpoklady pro porod dítětě jsou v horoskopu poněkud komplikovanější. Hvězdy naznačují rozpor mezi kariérou a mateřstvím. Pravděpodobně bude potřeba změnit rozumový přístup k této problematice a zejména to vnitřně nastavit tak, že to opravdu chcete. Stav zamilovanosti je ideálním motorem.
Hezký velikonoční podvečer,děkuji za odpověď na otázku- potká mne láska? narození 3.5.1963 ,Hustopeče u Brna,16.21hod  ( IVANA )
Foto
Dobrý den, vaším karmickým živontím úkolem je naučit se partnerským vztahům. To je opak samostatnosti a soběstačnosti. Pravděpodobně budete muset ustoupit od svých dosavadních postojů v oblasti partnerství a nastvit jiné na kvalitativně vyšší úrovni. Pokud tak uděláte, lze ve druhé polovině až ve třetí třetině života očekávat úspěch.
Najdu v nejbližší době práci a partnera?  ( Anni,Hodonín,25.11.1961 )
Foto
Dobrý den, bohužel bez hodiny narození nelze odpovědět.
Dobrý den, jsem 10 let rozvedená a zajímal by mě můj další osobní život ? Jsem narozena 31.1.1971 v Hodoníně v 6:44, potkám někdy svou osudovou lásku ?? Zajímal by mě prosím také vztah-nevztah s mužem z Německa z města Hof narozen 23.1.1958 ? Čas jeho narození neznám ? Co je mezi náma, nebo už není mezi náma ?? Děkuji za odpověď !!! blacksilwer  ( blacksilwer )
Foto
Dobrý den, vaše vztahy budou vždy propojené s naplňováním tzv. životního karmického osudu - u vás je to naučit se vytvářet hodnoty vlastními silami (obvykle to bývá schopnost vydělávat peníze). Pokud to budete umět, budou v pořádku i vztahy. Musíte opustit staré pohledy a nastavit si nové. S oním mužem sice panuje velká shoda, ale bude to spíše kamarádství než partnerství.
Ostrava-Zábřeh, 25.7.1999, 5:55 hodin Jsem fotbalista, uspěji v budoucnu v tomto sportu ?  ( Tadeáš )
Foto
Dobrý den, jednoduché to mít nebudete, abyste uspěl, bude to od vás vyžadovat dodržování řádu a disciplíny. Dobrou cestou k tomu je naučit si meditovat a pracovat na své duši. Musíte to mít nejdříve v halvě a pak to bude i v těle.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda dodělám školu. Narodila jsem se 12.4. 1981 čas narození 7.30 Děkuji  ( Lenka Tajrychová )
Foto
Dobrý den, obecně ve vztazích byste měla mít vždy přízeň hvězd, stačí naslouchat intiuci, která vám napoví, co dělat. Nejlepší období budete mít v červenci a srpnu. Z hlediska školy by neměl být problém ji dokončit, pokud se nebudete chovat nerozmně. Měla byste jít za sebezpoznáním, udělejte si např. psychotesty, abyste poznala sebe samu.
Dobry den. Otehotnim tento rok? Květa 6.9.1972,Marek 25.4.1972 Dekuji za odpoved.  ( Květa )
Foto
Dobrý den, bez hodiny narození se k vaší otázce bohužel nemohu vyjádřit.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na své zdraví, popřípadě na co si dát pozor nyní i do budoucna. Dat.nar. 10.12.1967 okolo 9.00 v Liberci. Děkuji Vám.  ( Zita Wenigová )
Foto
Dobrý den, do konce letošního září hvězdy nazančují větší tlak na oblast zdraví, tzn. měla byste se zaměřit na změnu životního stylu (jídlo, pohyb...)Zkuste to nastvit tak, abyste zbytečně nezatěžovala tělo, ale spíše mu ulevovala. Bude to u vás vždy o schopnosti dodržovat řád a disciplínu.
Dobrý den. Moc Vás prosím o pohled do budoucna, kam se má duše, snad i s tělem bude ubírat. Dostala jsem se do situace, kdy mám pocit, že jsem přišla snad o všechno, ikdyž skutečně jsem nikdy nic neměla. Kromě smůly. Faktem je, že jsem skutečně přišla o domov, o rodinu, o zdraví, a jsem zoufalá!!! Pro pořádek - narodila jsem se v sobotu dne 25.června 1966 v 12.hod 33 min. v Kroměříži. Děkuji Jolana  ( Jolana )
Foto
Dobrý den, váš horoskop opravdu není vůbec jednoduchý a zejména v tomto období budete muset projít větším tlakem. Ten potrvá zhruba do poloviny roku 2016, pak už to bude ale mnohem lepší. Mějte na paměti, že nic se neděje náhodou, že vše má svůj smysl a své opodstatnění. Bůh na nikoho nenakládá více, než je schopen unést. Vydržte a věci budou zase dobré.
Dobrý den.... co mne čeká v blízké budoucnosti? Na co bych si měla dát pozor? Najdu ještě v životě lásku? Nar. jsem se 27. 2. 1958 v Ústí nad Orlicí v 02:30 hod. Děkuji za odpověď.  ( Jana K. )
Foto
Dobrý den, od narozenin 2014 do narozenin 2015 hvězdy nové lásce přejí. Musíte ovšem konat. Měla byste si dát pozor na nesprávné vyhodnocování sitaucí, zejména těch citově zabarvených. Věci se vám mohou jevit jinak, než je realita.
nar.Most, 27.1.1960,6,20 hod. CHtěla bych znát počet vnoučat a zda se někdy polepší finanční situace . Děkuji  ( jaknel )
Foto
Dobrý den, nejsem věštec, kolik budete mít vnoučat nedokážu posoudit. Podmínky pro vylepšení financí jsou nyní velmi dobré, poslouchejte svou intuici a konejte, co vám říká.
Dobrý den, Nový Jičín, 18. 1. 1958, 7,30 hod. Prosím o odpověď, zda si užiju ve zdraví vnoučat. Děkuji a přeji hezký den.  ( Anna )
Foto
Dobrý den, astrologie není věštění, to znamená, že každý z nás má svobodnou vůli. Nedokážu posoudit, zda vaše děti budou chtít děti, nicméně předpoklady pro vnoučata má z pohledu hvězd velmi dobré.
Dobrý den ráda bych se zeptala na zdraví a budoucnost svého syna nar. 29.3.2010 v 23.15 v Praze. Měl těžký start do života.. Děkuji a přeji vše dobré. Milada  ( Milada )
Foto
Dobrý den, jednoduché to mít nebude, ale je to bojovník. Bude se ho vždy držet štěstí. Jeho karmickým životním úkolem je naučit se vytvářet hodnoty vlastními silami, tj. poznat, co je v životě důležité a co není a s tím pracovat. Souvisí s tím i ten jeho start do života.
Dobrý večer prosím jak to u mě vidíte tento rok se vztahy a prací ? 3.12.1974 Praha cca 13.40 hod. Děkuji.Marie  ( Marie )
Foto
Dobrý den, vyhrocená situace by měla skončit v květnu. Nejlepší období by pro vás mělo být v červenci a srpnu a pak až konec roku. Rok to bude opravdu nenudný. Pro změnu práce je ideální doba od srpna do října. Ve vztazích si dejte pozor na sklon k nemoudrému jednání, opět je pro vás v tomto ohledu nejlepší srpen a září.
Co mne čeka?26.02.1959,kolem 22 hodiny,Lodž,Polsko.  ( Marie )
Foto
Dobrý den, z hlediska období od narozenin 2014 do narozenin 2015 to bude čas poměně dynamický. Lze očekávat, zásadní změny ve vašem osobním životě - např. změna partnera. Připravte se na intenzivní vnitřní život, dařit by se mělo v oblasti vlastního domova, i přes váš sklon k nemoudrému jednání.
13.7.1973 19 hodin Susice osamostatnim se a odstehuju se od pritele ,ktery mne psychicky vycerpava?  ( Hana Baronova )
Foto
Dobrý den, hvězdy vám pro tento záměr přejí. Nejlepší to budete mít v době od poloviny května do poloviny června. Pokud se pro tento krok rozhodnete, udělejte to v tomto období. Vaším karmickým žiovtním úkolem je naučit se samostatnosti.
Dobrý den, Eva nar.26.10.76 v 8h 10 min Znojmo již dva roky nežije s manželem Standa nar.7.5.77 v 0:30h (milenka). Prosím informaci - kdy bude uzavřen rozvod, co Eva a nová láska? Děkuji, hezký den.  ( eva )
Foto
Dobrý den, hvězdy napovídají, že ideální období uzavření rozvodu by mělo být koncem září letošního roku. Nová láska je možná za předpokladu, že na sobě, Evo, zapracujete (meditace, práce na sobě samém. Kdyžtak se mi ozvěte, řeknu vám bližší postup).
Dobrý den,prosila bych odpověď na otázku mého zdraví,zda se budu někdy stěhovat do vlastního bytu a zda potkám ještě nějakého partnera,nebo kamaráda.Narodila jsem se 7.3.1953 v 7.50 ráno.MOC děkuji za odpověď.Děkuji Vám za tuto akci pro veřejnost.Jarka  ( Jarka Bečková )
Foto
Dobrý den, pravděpodobně v tomto roce (v období od narozenin do narozenin) budete procházet zásadní změnou týkající se domova i vašeho společenského postavení. Nebudete to mít jednoduché, příští rok by pro vás měl být lehčí. Ve třetí třetině života vás ještě čeká silné a dobré partnerství.Vyhýbejte se negativním věcem, svou výbušnost byste měla směřovat do fyzických aktivit - nejlépe zdravý pohyb.
Prosím odpověď na otázku na moje dcery ,zda se jim podaří sehnat práci a najít přítele? Martina 16.6.1972 Pavlína 26.7.1977 Moc děkuji  ( Jarka )
Foto
Dobrý den, bohužel bez udání času narození vám mohu odpovědět jen velmi obecně. Martina - nejlepší podmínky pro cokoliv bude mít v září a říjnu. Pavlína - bude procházet transformací, tj. nebude mít nyní lehké období, bude muset zásadně změnit své postoje. Její horoskop je ale velmi pěkný, do budoucna se bát nemusí.
Dobrý den, budu mít společnou budoucnost s tímto mužem? Já, Třebíč 19.2.1962 v 04hod. a Zdeněk 27.1.1958 v Hodoníně ve 12.00hod. Děkuji za odpověď...  ( Ilona )
Foto
Dobrý den, soulad je velice pěkný. Pokud byste šli do vztahu, tak by měl být dobrý a naplněný. Mé požehnání máte.
Dobrý den,narodila jsem se 27.6.1977 v 16:10 .zajímá mě zda mne čeká zajímavá práce a finance v letošním roce.moc děkuji.  ( Olga Horáková )
Foto
Dobrý den, v osmém až desátém měsíci tohoto roku budou hvězdy příznivě nakloněny pro změnu profese. Mělo by to pro vás býti příjemné. Počítejte s tím, že vaše profese se bude vyvíjet. Budete tedy muset opustit to staré a posunout se dál.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se budeme stěhovat. Děkuji Markéta, Pardubice, 30.04. 1976, kolem 16hod  ( Markéta )
Foto
Dobrý den, myslím, že ano. Nastaveno to máte tak, že jsou příznivé aspekty pro stěhování. Příznivé aspekty máte s výjimkou července až do konce roku. V roce 2015 bude pro vás přiznivá doba od července do konce roku.
Narozena v Koline 19.4 1970 v 6.20 h.S manzelem se jiz dva roky marne pokousime o dite ,mám 26 letou dceru,ale muz je bezdetny,Co nä otazku naseho spolecneho ditete rikaji hvezdy? Dekuji,preji krasny den...  ( Alice Zimova )
Foto
Dobrý den, myslím, že by se to mělo povést. Je to věc, která je v hlavně ani tak v těle. Ideální na početí je pátý měsíc, uvažujte i o umělém oplodnění.
Co me čeká jeste tento rok? Narozena 28.3.1975, Kolín, po 10h dopoledne. Děkuji moc za odpověď a přejí krásný den. Iveta  ( iveta )
Foto
Dobrý den, od narozenin do narozenin máte převahu pozitivních aspektů, což znamená, že by se vám mělo dařit. Ale je tu naznačen i nějaký rozchod - buď v oblasti přátel či partnerství. Bude to ale ku prospěchu, dejte na svou intuici.
Nar. 25.9.1968 v 21.30, misto Trstená - Slovensko Komplikovany vztha s muzem - ukoncit, nebo neukoncit ho?  ( Zuna )
Foto
Dobrý den, máte výborné postavení hvězd. Ať uděláte, co uděláte, je to správně. Čili, pokud cítíte, že je čas na ukončení vztahu, ukončete ho.