Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matka dala dceři (7) poukaz na plastiku prsou

11. června 2011 | 05:30

Když bylo její dceři šest let, učila ji tancovat u tyče. Letos její holčička slavila sedmé narozeniny a od maminky, která je posedlá zkrášlujícími chirurgickými zákroky, dostala poukaz na plastickou operaci prsou.

K sedmým narozeninám děvčátka většinou dostávají panenky, plyšáky, stolní hry, kolečkové brusle či pohádkové knížky. Ne však Poppy Burge z Velké Británie. Její matka Sarah (50) je posedlá plastickou chirurgií, vypadá jako barbína v životní velikosti. Když jí bylo šest let, učila ji tancovat u tyče, k sedmým narozeninám od ní holčička dostala poukaz na plastickou operaci prsou v hodnotě 160 tisíc korun.

Sarah a Poppy Burgeovi bydlí v domě se čtyřmi ložnicemi v hodnotě 13,5 milionu korun v St Neots v Cambridgeshire. Takový luxus si mohou dovolit, jelikož Sarah je úspěšná podnikatelka, která si ještě přivydělává psaním erotických románů.

Oslava se prodražila

Sarah už za operace na svém těle zaplatila 13,5 milionu korun. Z dcery chce mít perfektní modelku. Když jí poukaz dala, vyjekla prý holčička rozkoší. “Poppy mě prosila, abych jí zařídila operaci prsou, tak jsem jí dala ten poukaz. Až jí bude šestnáct a bude to legální, může ho použít. Jestli bude mít dost velká svá prsa, může to použít na něco jiného,” řekla.

Tento dárek nebyl jediné, co Poppy k narozeninám dostala. Její matka ještě pro ni a sedm kamarádek zařídila stylovou holčičí párty. Přišly kosmetičky a udělaly holkám manikúru, pedikúru a profesionálně je nalíčily. Dívky si nalepily falešná tetování a pily falešné šampaňské. Zamlsaly si i na dortu, který Sarah stál bezmála osm tisíc korun. Za šaty pro Poppy zaplatila zhruba stejnou cenu.

“Poppy nemá zájem o skákací hrady a podobné věci, tak jsem jí připravila něco dospělejšího. Sousedé se na ně pořád koukaly, což mají rády. Předváděly se a pózovaly jim do fotoaparátů,” vyprávěla Sarah.

Párty byla opravdu ve velkém stylu. Kromě poukazu na plastickou operaci sedmiletá dívenka dostala ještě počítač za 8 tisíc korun, prsten a náhrdelník od Swarowskiho dohromady za 12 tisíc korun a slib, že jí štědrá maminka zaplatí pobyt v lázních v hodnotě 108 tisíc korun.

“Chtěla jsem nový počítač, dovolenou a poukaz na plastiku. Když jsem dostala všechno, bylo to, jako kdyby se sen stal skutečností. Všechny kamarádky mi záviděly. Nemůžu se dočkat, až budu mít velká prsa jako maminka. Jsou hezká,” myslí si Poppy.

Instruktážní video

Sarah má ještě další dcery - Charlotte (25), Hannah (17) a nevlastní Jazzy (17). Všechny už se nechaly vylepšit botoxem a další návštěvu chirurga plánují. K 51. narozeninám plánuje Sarah další zákroky na svém těle – lifting obličeje, implantáty do pozadí a liposukci. Operaci chce natáčet a video pak pustit Poppy.

“Chci, aby viděla, co se stane. Někdo tvrdí, že je to kontroverzní a vadí mi, když cizí lidi říkají, že jsem špatná máma, jelikož si nemyslím, že je na takovém dárku něco špatného. Poppy je normální dítě, které je dobré ve sportech a miluje hraní si venku. Malé dívky už nechtějí být Popelkami či Sněhurkami. Jejich idoly je teď Lady Gaga. Jen ji podporuji a plním její sny,” hájí se matka.

Autor: mivr, apk