Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sleviště v novém: Vyhrajte jedno z třiceti aut!

Fotografie
22. března 2011 | 18:07

Nepromarněte jedinečnou šanci vyhrát jedno z třiceti aut. Stačí jen nakoupit na webu Sleviště. Se slevou až 90 % tam najdete stovky nabídek na služby a zboží. Hubnutí, kosmetika, gastronomie, relaxační pobyty... Vybere si každý

Váš oblíbený portál Sleviště.cz se oblékl do nového "kabátu". Je teď hezčí, přehlednější a přináší ještě více slev. A navíc vám teď nabízí mimořádnou akci. Soutěž o jedno z třiceti aut v ceně více než 7,5 milionu korun. Ta probíhá od 21. 3. do 7. 4. 2011.

Je to víc než snadné. Navštivte portál Sleviště a vyberte si některou ze skvělých nabídek slev Zapakatel. Všechny aktuální nabídky najdete ZDE. Ušetříte a ještě získáte šanci postoupit až do Velkého finále. Do něj každý den postoupí jeden z nakupujících. Ten, který nakoupí za nejvyšší částku.
Ve Velkém finále pak může auto vyhrát úplně každý. Stačí mít pevnou ruku a přesný odhad. I když se Vám ale vyhrát nepodaří, z Velkého finále neodjedete s prázdnou – každého čeká cena útěchy v podobě voucheru v hodnotě 1000 Kč.
Propadněte i vy kouzlu tzv. kolektivního nakupování. Díky němu pořídíte zboží a služby s 50-90% slevou. Nejde však o nekvalitní nebo poškozené zboží z výprodejů, jak vás možná napadlo. Naopak! Prodejci tímto způsobem prezentují své exkluzivní nabídky. A vybírat je opravdu z čeho! Web Sleviště.cz vás o tom přesvědčí.

JAK NA TO

1. Otevřete si webové stránky www.sleviste.cz. Zobrazí se vám všechny nabídky, které jsou v ten moment aktivní.

2. Vyplňte svůj email a žádná nová nabídka už vám neunikne! Na horní černé liště klikněte na Newsletter. Po vyplněné emailové adresy budete pravidelně informováni o všech přidaných slevách. Už nikdy vaší pozornosti neunikne žádná z nových nabídek.

3. V prostředním šedém boxu si kliknutím na konkrétní město vyberte nabídky z vašeho regionu.

4. Vybrané nabídky si pak můžete seřadit kliknutím na vybrané kritérium v prostředním šedém boxu.

5. Pak už si stačí jen vybrat zajímavé zboží či službu se slevou a zakoupit si poukázku! Po platbě (kartou, převodem, u některých webů i přes platební brány, jako je třeba PayPal) a připsání peněz na účet prodejce, obdržíte obratem e-mail s elektronickou poukázkou na vybrané zboží.

Klíčová slova: sleviště;výhra;
Diskuse ke článku
.