Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Neviditelné kalhotky: Kam s nimi na toaletě?

C-String: Podmaní si český trh?
7. července 2010 | 18:43

Pod článkem o kalhotkovém hitu z USA, neviditelných C-String, se rozhořela diskuze. Někteří se kalhotek zuby nehty zastávali, jiným byly k smíchu. Ti praktičtí ale řešili problém, co s kalhotkami dělat na toaletě. Dámy, držely byste je celou dobu v rukou?

Spodní prádlo C-String je zcela inovativní produkt. Tanga patří do minulého století. Ohebný vnitřní rám z drátu je ženám pohodlný. Takto svůj vynález popisuje český distributor. A je pravda, že ty ženy, které výrobek vyzkoušely, se ho zastávají.


„Nic proti Vašim názorům, ale pokud to nevyzkoušíte, tak nechápu ty hypotézy… Moje manželka si je v zimě koupila na Floridě a nemůže si to vynachválit, nosí je ke každé příležitosti a nemá s nošením žádné problémy. Je super, že je to už dostupné i na našem trhu,“ hodnotí kalhotky pán s nickem Emil911.

Drátek mnoha možností

Skeptici ale byli mnohem zábavnější. Vymýšleli různé způsoby, jak kalhotky nahradit tak, aby v nich nemusel být zasunut drát. „Stačí koupit dámskou vložku a nalepit ji obráceně,“ psali mnozí. Také vymýšleli, na co vše by dámě mohl drátek mezi půlkami sloužit. Možností se nabídlo hned několik. Anténka na signál, bleskosvod a jiné "ujeté" nápady.

Další, kteří se smířili s představou drátu mezi nohama, si přáli, aby se výrobek vyráběl ve tvaru fíkového listu. Muži i ženy by pak mohli vypadat jako ústřední pár z Bible. „To je teda superRETRO, navrátit se do doby stvoření světa a fíkovýho listu… Oni tomu říkají POKROK VPŘED a přitom je to vlastně pořádnej krok zpět,“ psala paní s nickem Znojmacka.

Dilema na WC

Největší diskuse ale vzplála, když čtenáře napadlo, jak se kalhotky budou opravdu využívat v praxi. „Jak se s drátkem žena vypořádá na záchodě?“ Ptali se mnozí. Odpověď přišla od nicku Matyldamatylda: „Třeba na záchodcích zřídí speciální odkladače.“ „Vše se dá zpeněžit,“ uzavřel celou diskuzi o toaletách člověk s přezdívkou Anasyi.

Z diskuze ale vyplývá jedna zajímavá věc. Prakticky nikdo z diskutujících se nezhrozil nad úsporností materiálu, odhalením žen v dnešním světě. Lidé jsou na nahá těla zvyklí, C-String neposunuly hranice v odhalování žen dál. Nejedná se tedy o revoluční výrobek. Jen výkřik, který si možná mnoho žen oblíbí a jiné zavrhnou...

Kalhotky C-String ale zcela určitě způsobily rozruch. Dámy, budete do novinky na českém trhu investovat peníze? Páni, odvážíte se své partnerce koupit toto mini prádélko? Zajímá nás váš názor!

Autor: amp