Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Laserová korekce očí a pravý briliant k tomu

Darujte svému protějšku laserovou operaci očí a vyhrajte nádherný briliantový šperk.
17. listopadu 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Oči jako rys a navíc zářivý briliantový šperk. To vše díky nové operaci. I když mohou být brýle skvělým módním doplňkem, většinou jsou nám spíše na obtíž. Teď se však nabízí jednoduché a trvalé řešení. Laserová korekce dioptrické vady. Rychlá, přesná, bezbolestná.

Pro mnoho z nás, kteří se bez brýlí neobejdou, jsou byť sebemodernější obroučky nepříjemným handicapem, kterého bychom se rádi zbavili. Překáží nám při oblékání, sportu, líbání i v běžných životních situacích.

Krátkozrakých přibývá

Lidí, kteří potřebují korigovat nějako oční vadu je však stále víc. Zajímavé je, že mezi mladými lidmi. Krátkozrakost tzn. špatné zaostřování na dálku, trápí každého třetího z nich. Výsledkem jsou pak brýle nebo kontaktní čočky, které nám pomohou doostřit.

U osob středního a vyššího věku se pak nejčastěji objevuje vetchozrakost, která způsobuje špatné zaostřování na blízko a zde výsledek napraví brýle na čtení. Tyto dvě nejčastější vady nejsou samozřejmě konečným výčtem dioptrických očních vad, poněvadž těch je více.

Lexum
Autor: Lexum

Prevence vás nezachrání

Co mají ale všechny společného? Prevence neexistuje. Neexistuje ani jejich léčba. „Neumíme je zastavit ani vyléčit, umíme je pouze napravovat," uvádí Alena Holubová, lékařská ředitelka pro refrakční chirurgii Evropské oční kliniky Lexum.

Náprava v současné moderní oční medicíně znamená především laserovou korekci zraku. Vybrat si můžete z několika druhů, které se od sebe liší zejména použitou technologií, přesností výsledku a konečně také rychlostí a bezbolestností hojení.

Dva lasery jsou řešením

I oční klinika Lexum nabízí různé techniky korekce dioptrických vad. Tou nejšetrnější a nejpřesnější je tzv. Femto LASIK, kdy jsou při operaci používány dokonce lasery dva – femtolaser a excimer laser. Femtosekundový laser velmi jemně a přesně nařízne povrch rohovky, kterou oční chirurg odklopí. Poté excimerovým laserem provede korekci zjištěné vady a následně odklopenou vrchní vrstvu rohovky opět přiklopí.

Výsledkem je rychlá, bezpečná a přesná korekce dioptrické vady a hlavně bezbolestný vlastní průběh celého zákroku, stejně tak jako následné zahojení. Již po operaci pacient vidí a do druhé dne jsou oči zcela v pořádku.

Navíc můžete získat nádherný briliantový šperk, více informací zde.

Vyřešte svůj handicap! Laserová operace vám vrátí ostříží zrak a navíc můžete vyhrát nádherný šperk s pravým briliantem.
Autor: en.wikipedia.org