Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Herečka Kelly Brook v pátém měsíci potratila

10. května 2011 | 15:56

Herečka Kelly Brook (31) potratila holčičku. Těhotenství sice nebylo plánované, ale s partnerem Thomem Evansem (26) už se na miminko moc těšili. Teď filmová kráska odpočívá ve svém domě, kam se zavřela před veřejností.

Kelly, u nás známá hlavně z filmu Piraňa 3D, s bývalým skotským ragbistou Thomem randila teprve tři měsíce, když zjistila, že je těhotná. Rozhodla se dítě si nechat. „To je to, co se stává, když jste zamilovaní. Vzdáte se toho, čeho je třeba. Nebylo to v plánu, ale když už se to stalo, stalo se,“ říkala Kelly, když zjistila, že se svou krátkou známostí čeká miminko.

Minulý měsíc oznámila veřejnosti, že čeká holčičku. Jenže na konci minulého týdne byla převezena do nemocnice a bohužel v pátém měsíci těhotenství potratila. Teď odpočívá v domě v Kentu.

„Oznamuji, že Kelly a Tom přišli o dítě. Prosí, aby je v tomto bolestivém čase nikdo neobtěžoval. Dále to nebudou komentovat,“ potvrdil smutnou zprávu hereččin mluvčí britskému tisku Daily Mail.

„Kelly je pochopitelně zdevastovaná. Je doma. Starají se o ni Tom a maminka Sandra. Není nic, co by se jí dalo v tuto chvíli říct. Teď prostě potřebuje být nějaký čas sama a truchlit,“ svěřil se její kamarád.

Zprávu o hereččině tragické ztrátě nenarozeného dítěte už komentovalo i mnoho celebrit na sociální síti Twitter. Mezi nimi například zpěvačka Dannii Minogue, sestra slavnější Kylie, která porodila nedávno. Zatím nebylo uveřejněno, proč k potratu Kelly došlo, ale herečka často cestovala, což průběhu těhotenství určitě nepřispívalo.

Autor: mivr, INT