Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tori Spelling čeká třetí dítě

Tori Spelling je šťastná, čeká třetí dítě
12. dubna 2011 | 19:31

Známá herečka Tori Spelling a její manžel Dean McDermott očekávájí příchod třetího dítěte. Tori tuto informaci sama  potrvdila na sociální síti Twitter, kde šťastně napsala: "Čekáme s Deanem miminko!"

Tori Spelling, známá rolí Donny v seriálu Beverley Hills 90210 a dcera TV magnáta Aarona Spellinga, který má na svědomí většinu populárních amerických seriálů, má se svou rodinou co oslavovat. Brzy totiž mezi ní, jejího manžela Deana, dceru Stellu a syna Liama přibude další člen rodiny.

Tori Spelling je šťastná, čeká třetí dítě
Autor: Reuters

Herečka byla viděna na včerejším předávání Glaad Awards ve volných černých šatech, kterými zakrývala své rychle rostoucí bříško. Na začátku tohoto měsíce byla Tori nakupovat se svou matkou Candy, se kterou měla až donedávna rozporuplný vztah. Nyní to vypadá, že očekávané miminko dokáže spravit všechny rodinné sváry.

Důvodem všech rodinných nesnází podle všeho bylo, že Aaron Spelling, který zemřel, odkázal své ženě přes miliardu korun. Pro Tori, která očekávala tučné dědictví, ale už tolik nezbylo. Tori i její bratr Randy dostali každý "jen" 2,4 miliony korun.

Autor: nre, mivrk