Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Herečka odhalila tajemství, jak být sexy v 50!

10. dubna 2011 | 05:00

Úspěšná Julianne Moore (50) na svůj věk vypadá neuvěřitelně sexy. Pleť bez vrásek, hebká pokožka a zpevněná postava. Nejedna mladší žena by mohla závidět. A Julianne se rozhodla podělit se o svá tajemství, jak přemohla čas.

Herečka má na svém kontě přes padesát filmů, čtyři nominace na Oscara, vychovává své dvě děti a prožívá láskyplný vztah se svým manželem. Přesto jako by se u ní čas zastavil. Nedávno nafotila snímky pro magazín InStyle a následně byla vyzpovídána. Kupodivu se ani nijak nebránila vyzradit své tajemství věčné krásy.

"Říkám to všem mladým lidem, co znám. Vyhýbám se slunci! Mám velmi světlou pokožku, takže by ji delší opalování mohlo hodně poškodit. Vždy se natírám opalovacím krémem a kde můžu, tak vyhledávám stín," prozradila matka dvou dětí Julianne.

Julianne Moore na stránkách magazínu
Autor: reprofoto InStyle

Julianne žije se svým manželem Bartem Frundlichem (41), synem Calebem a dcerou Liv Helen (8). Snaží se vyvarovat stresu, ale ne vždy to jde. Na otázku, kdy se cítí nejvíc sexy se od srdce zasmála a řekla: "To musíte odjet od dětí na chvíli pryč. Když jsem matka, je jen málo okamžiků, kdy se tak můžu cítit. Jsme sexy, jen když jsem sama s Bartem, třeba na výletě."

"Myslím, že nejde být sexy, když den co den vyzvedáváte děti ze školy, vezete je na basketbal, k očnímu lékaři, pak ještě chcete stihnout koncert ve škole. To asi opravdu nejde," směje se Julianne. Vida, ani taková krasavice jako nestárnoucí Julianne Moore nemá recept na všechno.

Autor: evak, INT