Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy těla, sexy konta! Dokonalá kombinace

Fotografie
25. února 2011 | 06:01

Stará pravda říká, že na mužích je nejvíc sexy stav jejich konta. Současně ale platí, že skoro každá žena se ráda podívá na vypracované tělo, na kterém desítky svalů a šlach rozehrávají dokonalý koncert. Pokud má tedy někdo sexy konto a k tomu ještě sexy postavu, je to velmi nebezpečná kombinace.

DeaMen: Miliony z talentu!

Polonazí akrobaté Zdeněk Moravec (26) a Petr Horníček (34) zazářili v soutěži Česko Slovensko má talent. Okouzlili publikum i porotkyni Lucii Bílou a míří do Las Vegas. Už záhy na jejich kontě přistane výhra 2,5 milionu korun! „Peníze jsme ještě nedostali. Ve smlouvě je totiž stanoveno, že můžou být vyplaceny ve lhůtě 120 dnů od vítězství,“ říkají svorně Zdeněk s Petrem.

Přesto, že na konto by měly přistát v březnu, už vědí, jak s nimi naloží. „Já určitě investuju do bydlení, chtěl bych si koupit byt,“ prozrazuje Petr Horníček, který je majitelem firmy vyrábějící sportovní oblečení především pro tanečníky. „A Zdeněk? Tomu určitě poradí přítelkyně,“ rýpne si tak trochu Petr do svého kamaráda, který vystudoval matematiku a pracuje v automobilovém průmyslu.

Do Las Vegas se teprve chystají

819517:gallery:true:true

V tělocvičně tráví 3 hodin denně. Na začátku tréninku se dlouze rozvičují, aby předešli zranění, následují gymnastické prvky na konci je posilování. „Udržujeme se ve formě, aby chom byli připraveni na vystou pení v Las Vegas. O cestě ale zatím rozhodnuto není, s panem Slávikem jednáme, kdy nás ta změna čeká,“ vypráví Petr.

Vyrazit ale můžou kdykoliv, choreografii prý zvládnou i za tři dny. Tak dlouho trvalo secvičení Andělského vystoupení, s ním vyhráli Talent. DeaMen svými vypracovanými těly okouzlili nejednu dámu a vysloužili si titul sexy chlapů. „Nepřijde mi, že bychom byli nějak extra sexy. Ani našim přítelkyním nevadí, že se na jevišti svlékáme. Je to jako na koupališti, tam chodí lidi víc nazí a třeba i s pořádným pupkem. Za ten bych se styděl víc,“ dodává Petr s úsměvem.

Hugh Jackman (42): Australský gentleman

819520:gallery:true:trueMá vše, po čem ženy touží. Australský přízvuk, který předvedl ve filmu Austrálie. Sexy tělo, které se ve filmu nestydí ukázat, je vzorný otec, jezdí na koni a zraje jako víno. Jedinou vadou na kráse může být manželka herečka a režisérka Deborra-Lee Furness.

Honorář za film Austrálie: cca 260 mil. Kč

Josh Holloway (41): Po holkách jen kouká

819521:gallery:true:trueZnámý svůdník s jižanským přízvukem Josh Holloway ze seriálu Ztraceni má celé zástupy fanynek, sám ale tvrdí, že toho nezneužívá. Prý se jen zpovzdálí a úctou rozhlíží. To mu jistě manželka Yessica Kumala schvaluje. Milovníka piva mohly spatřit i české fanynky. Loni tu natáčel film Toma Cruise Mission: Impossible 4.

Honorář za 1. díl Ztraceni cca 1,7 mil. Kč

Ryan Reynolds (34): NEJ krasavec světa

819522:gallery:true:trueU amerického časopisu People to Ryan vyhrál na plné čáře a stal se nejpřitažlivějším mužem světa. Snad mu pár bodů přineslo to, že se rozvádí se Scarlett Johansson, a lačné ženy dostaly naději. Marnou, šušká se, že se dost zajímá o Sandru Bullock, se kterou si zahrál ve filmu Návrh. Ryan své vítězství bere s rezervou. Nějak zvlášť atraktivní si nepřipadá a důležitější je prý charisma a schopnost ženu zaujmout.

Honorář za film Návrh cca 300 mil. Kč

 

 

 


Autor: Blesk magazín, KNbr