Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Beckhamovi: Romantika jednou týdně, recept na šťastné manželství!

10. listopadu 2010 | 06:02

Hvězdný pár, Victoria (36) a David (35) Beckhamovi jsou spolu už jedenáct let a stále jim to klape. Dokonce spolu přečkali i několik afér, které měl údajně fotbalista spáchat. Jaký je jejich trik pro šťastné manželství?

Zpěvačka a fotbalista jsou manželé už dlouhých jedenáct let, mají spolu tři syny - Brooklyna (11), Romea (8) a Cruze (5). Jeden by řekl, že z jejich vztahu už jiskření vypršelo. Opak je ale pravdou. Spokojenost, harmonie a láska z nich stále srší. A to i přesto, že David byl médii již několikrát obviněn, že Victorii podvedl. Jak to, že všechno vždy ustojí a jsou spolu stále tak šťastní?

Každou středu si udělají romantický večer! Koukají na oblíbené pořady, což je například reality show Melanie B, Victoriiny bývalé kolegyně z nejúspěšnější dívčí skupiny historie Spice Girls.

Pomluvy vždy ustojí

Co se týče podvodů Davida, Vic byla samozřejmě zaskočená a otřesená, ale věří svému muži, který jí i celému světu skrz média tvrdí, že to není pravda. Nejznámějšího fotbalistu světa například nedávno nařkla prostitutka Irma Nici, že s ní sedmkrát spal, z čehož dokonce jednou ve třech ještě s jinou lehkou děvou.

Ozval se i bývalý manžel klenotnice Shery Shabani (33) Joseph. Jeho exmanželka prý s Beckhamem také spala. David i Shery to ale oba vehementně popírají. Jejich děti spolu sice navštěvují stejnou školu, ale údajně mezi nimi nikdy nic sexuálního nebylo, jen přátelství.

A co na aférky propírané médii Victoria? „Někdy nás lidi pomlouvají, ale my se z toho vždy dostaneme. Jsme hodně na očích veřejnosti, děje se tak již léta. Člověk už do manželství jde s tím, že někdy to je lepší a někdy horší. Jde jen o nás a rodinu,“ podporuje manžela v boji proti pomluvám bývalá Posh.

Autor: INT, mivr