Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Topmodelka Němcová: Minišaty odhalily celulitidu!

22. září 2010 | 12:58

Ani na kost vyhublé modelce Pavlíně Němcové (35) se nevyhnula celulitida! Stejně jako většinu žen i ji trápí pomerančová kůže na zadní straně stehen a na zadečku.

Pavlína se doposud snažila, aby její postava vždy vypadala dokonale, ale na nedávné módní show podcenila krátké šaty. Ty se jí při posazení a přehození nohy přes nohu vyhrnuly a odhalily nepěknou celulitidu na zadní straně stehna.

Nedokonalé kůže si všimli jen ti pozorní a ti, co seděli naproti ní. Protože když vstala, šaty se jí svezly nad kolena a vše vypadalo perfektně. Opět se ukázalo, že pomerančová kůže se nevyhýbá modelkám, mladým ani hubeným dívkám.

Vzhledem k tomu, že Němcová nikdy nebyla vyznavačkou pravidelného sportování a vždy vsázela na dědičnost a rychlý metabolismus, není to s ní tak hrozné. Příště si pod minišaty vezme punčochy nebo legíny a její postava bude ze všech stran opět dokonalá.

Autor: 

Pavlína se již zanedlouho objeví v prestižním kalendáři Stock 2011, kde se před ní nechaly nafotit takové krásky jako je Simona Krainová, Iva Kubelková nebo Alena Šeredová.

Autor: lara, Kšim