Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ivana Christová: Promluvila o rozchodu s Beněm

21. září 2010 | 11:47

O konci vztahu mezi Ivanou Christovou (40) a Robem Beněm (47) si sice šeptali všichni již delší dobu, ale ani jeden z dvojice se k těmto tvrzením nechtěl vyjádřit. Christová však exkluzivně pro slovenský deník Nový Čas přiznala rozpad jejich tříletého soužití.

Bývalá modelka Christová s politikem Beněm rozchod dlouho tajili. Oba svorně tvrdili, že občasné krize se objevují v každém vztahu. Až moderátorka Erika Judínyová v minulém dílu pořadu o celebritách Smotánka otevřeně označila Beňa za bývalého přítele Christové. Tak vyšla pravda najevo a bývalá federální miss se k tomu rozhodla přiznat a promluvit.

Zůstali jsme přátelé

"Ano, je to tak. S Robem jsme sice byli velmi šťastní, ale v jednom okamžiku se to zvrtlo a už to nebylo to pravé ořechové, co dříve. Prostě jsme zjistili, že každý z nás má jinou životní cestu," prozradila v rozhovoru pro Nový Čas.

Přestože si Ivana od vztahu s Robem hodně slibovala, po třech letech přišel rozchod. Christová to však až tak tragicky nebere, k celé věci přistupuje velmi vyrovnaně. "Rozešli jsme se jako dva rozumní dospělí lidé, bylo to bez nějakých scén. Zůstali jsme přátelé," dodala bývalá misska, která zahání smutek prací.

Robo má už náhradu

Robert Beňo se ve slovenských médiích vyjádřil, že se u něj v životě už rýsuje nový vztah. Jméno dotyčné zatím ale neprozradil. Bylo jen otázkou času, kdy si oba najdou jiné partnery. Jen Robo to stihl dřív než miss Ivana Christová.

Autor: Čas.sk, gam, Kšim