Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka Leoše Mareše hubne a jde na další plastiku!

21. září 2010 | 10:32

Monika Marešová (35) nikdy nevypadala tak dobře jako po rozchodu s Leošem Marešem (34)! Pro svého nového milence, podnikatele Martina Řezáče (35) se snaží být co nejhezčí. Dochází na bezbolestnou liposukci problémových partií a v nejbližší době má v plánu podstoupit plastiku očních víček.

"Po dvou porodech už není moje postava to, co bývala. A vzhledem k tomu, že mi péče o dva malé syny zabírá téměř veškerý čas, takže nestíhám cvičit, jsem ráda, že jsem našla centrum, kde mi s celulitidou a povolenými partiemi pomohou," řekla Blesk.cz Monika, kterou jsme potkali ve studiu, kde jí pomocí radiofrekvenčního přístroje vyhlazují a napínají pokožku.

Spadlá víčka půjdou pryč

Půvabná blondýnka si po porodu prvního syna Jakuba nechala silikonem upravit poprsí. A zřejmě to nebude jediná úprava, kterou na klinice plastické a estetické chirurgie podstoupila.

"Mám v plánu udělat si horní a dolní víčka, jelikož mi přepadávají. Máme to v rodině dědičné, takže až bude chvilka času, určitě si na zákrok zajdu," prozradila Blesk.cz manželka moderátora Leoše Mareše.

A jak nyní Monika vychází s manželem, jež jí opustil kvůli mladé modelce Gábině Dvořákové? "Skvěle, dost často si s Leošem voláme, dvakrát týdně navštěvuje kluky nebo se jen tak zastavíme na kus řeči. Rozvod rozhodně neplánujeme," tvrdí Monika. Zato její současný partner bude už brzy rozvedený.

Leošovy holky raději nekomentuji

Poté, co se Leoš rozhodl, že opustí svou rodinu, nechal jim luxusní mezonetový byt na Smíchově.

"Jsme tam s kluky moc spokojení a rozhodně nemám v plánu se stěhovat do jiného. Je to náš domov. Byt je zatížen hypotékou, která se splácí, tak není důvod něco měnit," říká sympatická blondýnka. Jelikož má Monika se syny Jakubem a Matějem spoustu práce, tak se nechystá nastoupit do zaměstnání. "Zatím to nemám v plánu, třeba za rok bude všechno jinak."

Marešová je už čtyři měsíce zamilovaná do libereckého podnikatele Martina Řezáče. "Jsem opravdu moc šťastná," tvrdí Monika. To po boku Leoše už milenku Gábinu vystřídala jiná, modelka Hana Svobodová. "Leošovy holky raději nekomentuji," usmívá se Monika.

:gallery:true:true:true:gallery:true:true:trueLíbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě Křišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.

 

Autor: lara, koj