Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Angelina Jolie (35): Je z ní kostra!

Angelina a její kostnatá ruka
9. září 2010 | 16:40

Angelina Jolie (35) se ztrácí před očima. Z herečky, která kdysi mívala krásnou sexy postavu, se stala jen kostra potažená kůží. Při návštěvě povodněmi postiženého Pákistánu si okolí nemohlo nevšimnout, jak nezdravě hubeně partnerka Brada Pitta (46) vypadá. Kosti jí přímo prosvítaly pod tenkou kůží!

Na setkání s pákistánským premiérem Yousafou Raza Gillanim, které se konalo v Islámábádu, se Jolie ukázala v pytlovitých šatech. Vypadalo to, jako kdyby jimi chtěla odvést pozornost od svého nadmíru hubeného těla.

Agelina Jolie se na setkání s politikem oblékla do velmi volného hábitu. Pokud chtěla před médii ukrýt vychrtlé tělo, nepodařilo se jí to. Když si potřásala rukou s premiérem, vystrčila z pod šatů vychrtlou paži, na které vystupovala každá kost a žíla. Při pohledu na hollywoodskou star asi jen málokdo v tu chvíli tušil, proč Angelina stále drží status sexbomby.

Jde špatným příkladem

Angelina Jolie je velvyslankyní Organizace spojených národů, spolupracuje s lidmi z UNICEF. Dokonce adoptovala několik dětí, které pečlivě a starostlivě vychovává se svým partnerem Bradem Pittem. Vypadá to tedy, že chce pomoct světu a nastínit lidem správný pohled na svět.

Po humanitární stránce se jí to jistě daří. Jaké poselství však svou vychrtlou postavou dává ženám, které ji obdivují, vzhlíží k ní? Nemluvě o teprve dospívajích dívkách. Angelina, která svou prací zajišťuje, aby v postižených oblastech měli lidé co jíst, by především také měla nakrmit sebe. Jinak by mohla způsobit, že se fanynky budou inspirovat a onemocní vážnou psychickou nemocí - anorexií.

Vyjádřila soucit a solidaritu

V Pákistánu byla hvězda nového akčního filmu Salt v rámci své velvyslanecké funkce pro Organizaci národů, aby upozornila na povodně, které nedávno zdevastovaly zemi.

Ty postihly přes dvacet milionů místních obyvatel. Přes patnáct set lidí při nich zemřelo. V zemi jsou navíc poničeny i pole s plodinami, takže hrozí hladomor.

„Velice s nimi cítím a doufám, že jim dokážu nějak pomoct. To není jen humanitární krize, je to i hospodářská a sociální katastrofa. Byla jsem v šoku, když jsem viděla, jak vysoko voda byla,“ vyjádřila svou účast Angelina.

 

Autor: INT, mivr, josK