Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Budoucí maminka Hadašová utrácela za výbavičku

16. srpna 2010 | 08:22

První potomek modelky Lucie Hadašové (24) a hokejisty Jaroslava Bednáře (33) se bude mít jako v bavlnce. Lucie je na příchod dcery do posledního puntíku připravená.

Její pokojíček je už téměř zařízený, včetně šatní skříně, ve které už má malá Bednářová nachystanou garderobu. „Bude parádnice po mně,“ smála se Hadašová, s tím, že za narvanou skříň nemůže jen její zběsilé nakupování. „Moje maminka, která je nadšená, že bude babičkou, nakupuje ostošest,“ dodala modelka, které zbývá jen měsíc do porodu.

Při zařizování pokoje dal ruku k dílu i tatínek. „Pomáhal mi s nakupováním a všechno jsme vybírali společně,“ vysvětlila Hadašová. Proto tedy ve skříni pro malou nechybí ani modré oblečky. „Jarda kompenzoval tu růžovou, protože nechtěl mít úplně cukrovou panenku,“ dodala Hadašová.

Bednář má z prvního manželství také dceru, proto toužil po synovi. „Přeje si následovatele v hokeji a také společníka na ryby, protože tahle aktivita mě vůbec neuchvátila,“ přiznala modelka s tím, že se stejně Bednář na příchod druhé dcery těší jako malý kluk.

Dcera si bude žít v luxusu

Modelka má v dětském pokoji připravený i kočárek, což podle pověr přináší smůlu. „Já tohle vůbec neřeším a naopak jsem ráda, že všechno máme doma, kdyby se náhodou stalo, že mimčo přijde na svět dřív. Dokonce mám už i do porodnice zabalenou tašku a za chvíli si ji budu vozit všude s sebou,“ ujišťuje modelka pečlivě připravená na příchod dcery.

Termín porodu Hadašové je stanovený na 14. září, těhotenství už nezvládá tak dobře a těší se na narození miminka. „Břicho mi hodně narostlo, tak už není snadné se s ním pohybovat, trápí mě horka a otékají mi nohy, tak mi je každý večer partner masíruje,“ dodala budoucí maminka, které bude velkou oporou při porodu Bednář. O jménech pro dceru se s partnerem dohadují. „Přemýšlíme o Lucii, Denise nebo Karolíně, ale definitivně se rozhodneme, až ji uvidíme na sále,“ uzavřela Hadašová, která plánuje, že bude maminka a hokejová partnerka na plný úvazek.

Autor: Eva Tušková, hto