Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kylie Minogue: Kvůli rakovině nemůže mít děti!

Kylie Minogue je nešťastná z toho, že pravděpodobně nikdy nebude moct být matkou.
15. června 2010 | 13:24

Dvaačtyřicetileté úspěšné zpěvačce pomalu začíná docházet, že ač má v životě všechno - úspěch, peníze i kariéru, nemá to nejdůležitější. I přesto, že velmi touží po dítěti, zatím ji po prodělané rakovině prsu lékaři nedávají velkou šanci otěhotnět.

Příběh Australanky Kylie Minouce zná celý svět. Když ji před pěti lety byla diagnostikována rakovina prsu, nevzala se a bojovala. Po operaci a chemoterapii, při které ztratila vlasy, se lékařům úspěšně podařilo drobnou zpěvačku vyléčit. Tedy ne docela.

Když nemoc ustupovala, Kylie uspořádala velký návrat na scénu. Nejprve vydala novou frekvenci, do rádií vypustila nový hit a odjela na turné. Velkolepý návrat na scénu. Pro svět byla hrdinkou. Podařilo se ji překonat zákeřnou nemoc a stala se modlou pro mnohé ženy ve stejné životní situaci.

Nejhorší je naděje

I přes to, že rakovina už Minogue neohrožuje na životě, i čtyři roky po zákroku musí brát dodatečné léky. A právě kvůli nim ji tělo nefunguje tak, jak by mělo. Dokud bude muset Kylie hladiny hormonů v těle vyrovnávat uměle dodanými medikamenty, počít potomka pro ni bude velmi těžké.

„Tak strašně toužím po tom mít děti. Ale je to moc těžké. Kdybych věděla zcela jistě, že děti mít nemůžu, tak by to bylo jiné. Prostě by to nešlo a tečka. Ale takhle mám naději. A to je na jednu stranu skvělé, na druhou se tím trápím mnohem víc,“ svěřila se médiím zpěvačka.

Autor: amp