Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

40 nejkrásnějších žen všech dob: Která ze slavných dam skončila na prvním místě?

16. prosince 2022 | 06:00

Krása rozhodně není něco, co by se mělo měřit nebo jakkoliv hodnotit, protože pro každého znamená něco jiného. Přesto z nějakého důvodu neustále vznikají různá hodnocení a žebříčky. Jeden takový vytvořili lidé na Ranker.com a hlasovali v něm o čtyřiceti nejkrásnějších ženách všech dob. Kdo myslíte, že skončil na prvním místě? 

Krása bývá často pomíjivá, a tak lidé v tomto žebříčku nehlasovali pouze na základě toho, jak dotyčná vypadá, ale důležitou roli hrálo také charisma a osobní kouzlo. V žebříčku tak najdete herečky, zpěvačky, modelky, blondýnky, brunetky, mladší ročníky, ale i ty, kterým zdobí obličej pár vrásek. Některé jsou menší, jiné vysoké, jedny zase pro někoho hubené, druhé se mohou pochlubit ženskými křivkami. Některé z nich už dokonce nejsou ani mezi námi, jejich půvab je ale nesmrtelný.

Slavné české modelky, které dobyly svět! Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Určitě vás nepřekvapí, že se v žebříčku objevují jména jako Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Salma Hayek nebo Scarlett Johansson. Poslední zmiňovaná byla dokonce dvakrát zvolena nejvíc sexy ženou planety, a to v roce 2006 a 2013. Více vám ale prozrazovat nebudeme. Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na 40 nejkrásnějších žen všech dob. Která je vaše favoritka? A je naopak někdo, kdo vám v žebříčku chybí?

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová