Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Štěpánka Duchková (37): Z dvojčat jsem na mrtvici!

26. září 2010 | 05:00

Moderátorka Štěpánka Duchková (37) je šťastná maminka. Před rokem a půl přivedla na svět dva zdravé kluky. Teď ji ale začínají přerůstat přes hlavu. Blesk.cz se svěřila, že uhlídat dvojčata je opravdu složité. Nejraději prý strkají prstíky do elektřiny a kluci už ji také stihli vytopit byt.

Sedmatřicetiletá Špěpánka, která má syny s majitelem mediální agentury Janem Hruškou, ale rozhodně není jen maminka na plný úvazek. Už se po porodu vrátila znovu do práce a užívá si, že ji volný pracovní plán nechává dostatek času pro kariéru i pro kluky a tím pádem nemusí dělat kompromisy. Kromě moderování zvládá Štěpánka i charitativní akce a módní přehlídky.

Šla jste módní přehlídku poprvé? Či to nebyla premiéra?

Ne, to ne. Jdu už přehlídku tak po desáté v životě. Naposledy jsem se prošla po molu pro postižené děti. Už je ze mě úplná modelka (smích).

Po porodu jste už tedy předváděla?

Ano, dokonce asi tak třikrát.

Takže jste už nervózní nebyla…


Ale ano, byla. A dnes dokonce víc, než normálně. Měla jsem na nohou totiž ultra vysoké podpatky. A někdo mě ještě ke všemu dodal odvahu tím, že mi prozradil, že u kuchyně to prý dost klouže. Protože je to tam masné. takže jsem šla, jako kdyby mi nebylo úplně nejlépe od žaludku. Ale nakonec bylo všechno dobré. Smyk jsem nenabrala!


Kde vás v nejbližší době můžeme vidět? Připravujete něco, nebo jste stále na mateřské?

No, teď před volbama nátáčím s kandidáty volební vizitky pro Český rozhlas. A k tomu moderuji různé golfové turnaje a večerní akce.

Takže už jste maminka v plném pracovním tempu...


No více méně. Je super, že akce jsou většinou večer a tak se přes den můžu dvojčatům dostatečně věnovat.

Jací jsou vaši kluci?


Teď jsou už takový živější. Pořád strkají prstíky do zásuvek s elektrickým proudem.


Všechno je ale v pořádku, že ano? Chlapcům se nic nestalo?

Ne, už jsem tam konečně dala ty záslepky. Ale oni si vždycky najdou nějakou cestu. S elektřinou se tedy nic nestalo...

A s něčím jiným ano?

Třeba naposled u nás byli dělníci na broušení podlahy. A já jsem jim běžela udělat kafe. Kluci byli zavření nahoře v prvním patře. Tam je v koupelně taková veliká vana. A oni si na tu vanu vlezli, vytáhli sprchu ven a roztočili kohoutek s vodou. Takže když jsem přišla, byla v patře úplná potopa. A oni v tom úplně mokří si plácali ve vodě ručičkama.

Těm se to asi moc líbilo, co?

No to ano, ale já jsem byla úplně na mrtvici! (smích) To vytírání bylo nekonečné…

Autor: amp, gam, lenak
Video se připravuje ...