Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nevěsta Krainová: Darinu jsem nepozvala, zkazila by mi svatbu

  • 6. září 2010 | 16:56

    Těhotná modelka Simona Krainová (37) se v pátek tajně provdala za svého přítele Karla Vágnera na Staroměstské radnici. Jak svatba proběhla? Kolik měla hostů? Proč na veselku nepozvala velkou kamarádku Daru Rolins? Vše prozradila v exkluzivním rozhovoru pro Blesk.cz!

    Jaká byla svatba, jak probíhal obřad a co jste měla na sobě?

    „Svatba byla velmi soukromá a romantická, i přes to, že jsme měli svatbu na Staroměstském náměstí. Divím se, že nás tam nikdo nenačapal. Možná to bylo i proto, že jsme byli sice slavnostně oblečeni, ale já jsem žádné bílé šaty s vlečkou neměla, byly modré saténové a Karel měl oblek. Za krátkou dobu nám to na radnici vyřídili - během týdne a jsem velmi ráda, že se celý obřad podařil utajit.“

    Plánovala jste to dopředu nebo to bylo spontánní?

    „Je pravda, že to bylo velmi spontánní. Původně jsme si představovali, že budeme mít obřad někde na druhé straně světa. Ale tím, že jsem otěhotněla se to změnilo. Už se bojím létat. Tak jsme si řekli, že to uděláme v Praze.“


    Na obřad bylo pozváno velmi málo lidí. Nevadilo to známým?


    „Spousta lidí mi volala, proč jsem je nepozvala. Ale bylo to z toho důvodu, že čím více lidí to ví, tím více se toho prozradí. Rozeslala jsem zprávy ten večer a jen těm nejbližším. Naši rodiče, stejně tak i Karlovi rodiče to samozřejmě věděli. Vysvětlili jsme jim důvody proč to tak je a nikdo se neurazil. Moji rodiče mi fandili v tom, že jsem to udělala takhle hezky a romanticky.“

    Jak
    vypadal váš velký den ?

    "Měli jsme tam svoji písničku od Desmod. Všichni plakali a bylo to celé jen o nás. Bez těch všech kočárů a vleček. Byl to krásný moment mého života."

    Není vám zpětně líto, že jste neměla na svatbě víc přátel?


    "Nelituji toho rozhodnutí, že jsem pozvala jenom svědky. Karlovi šel za svědka Richard Hrádek a mně Saša Jány. Ti dokonce o obřadu věděli už týden dopředu."

    Proč jste nepozvala svou kamarádku Daru Rolins?

    "Darince jsem volala až po obřadu, chtěla jsem ji pozvat večer na panáka a řekla jsem jí i důvody, proč jsem ji nepozvala. Ne že bych jí nedůvěřovala. Ale vím, že ona má teď v zádech pravidelně papparazzi po celé té věci, která se jí stala. Takže Dara je momentálně velmi nebezpečný materiál. Je bomba, která má vybuchnout. Takže z tohoto důvodu jsem ji nepozvala. S Darčou jsem o tom mluvila a vzala to v pohodě. Tento týden to ale hodláme společně oslavit."

    Zpečetili byste svůj vztah, kdyby jste neotěhotněla?


    "O svatbě jsem přemýšlela už dlouho. Možná bychom se nevzali, kdybychom nečekali dítě, ale možná jo. On je tak výjimečný, že jsem si řekla, že budu pyšná, když budu jeho manželkou."

    Proč jste se rozhodli pro tak skromný obřad?

    "Karel nechtěl okázalou veselku. Nechceme patřit k lidem, kteří ukazují, co vše si mohou dovolit. My jsme se vzali z lásky."

    Jak se bude jmenovat dítě a co vy? Přijala jste nové příjmení?

    "Chlapeček ponese jméno Vágner. Já si nechám své jméno Krainová, nemám ráda takové ty přídomky. Myslím, že svatba na našem vztahu nic nezměnila, takže to tak necháme."

    Plánujete víc dětí?

    "Chceme ještě holčičku, tak uvidíme, jak budeme zvládat toho chlapečka (smích)."

    Hodně se mluví o rekonstrukci vašeho bytu v Dejvicích, jak jste pokročili? Bude to hotové už do Vánoc, aby jste je mohli strávit doma, jako úplná rodina?

    "Už jsme přestěhovaní a rekonstrukce začne v příštích týdnech, pomalu se stěhujeme z Dejvic do jiného bytu v Praze, který jsme si tak pořídili dočasně. Takže malé se narodí do jiného bytu. Rekonstrukce potrvá asi tak rok."

    Budete mít klasický porod či císařský řez?


    "Budu rodit, tak jak se má, neplánuji si to zjednodušovat. Takže pokud to půjde, tak přirozeně."

    Pořizujete chlapečkovi už oblečení a hračky?


    "Výbavičku pro miminko samozřejmě pořizuji. Když jdu do obchodu tak neodolám a vždy koupím i něco malému. Poctivě se na to připravuju. Čekám jen na postýlku a pár věcí, jinak je pokojíček zařízen. Dokonce mám i nočník, do kterého když se vyčůrá tak se rozsvítí. Jsem dál než bych měla být, ale chci být na vše připravená."

    Stýká se vaše i manželova rodina navzájem?


    "Tak s rodinou Karla se stýkáme. I s jeho synem, je úžasný, tak doufám, že se povede stejně tak, jako jeho první syn."

    Co byste doporučila maminkám?


    "Hlavně by měly být maminky v pohodě. Nic si žena nemá odepírat, důležité je nakrmit potomka. Nic se neodepírám, tělo mě nezklamalo během těhotenství, nepřibírám moc. Nemůžu cvičit, protože mi doktor doporučil klid, ale rozhodně nejím za dva. Beru vitamíny aby bylo miminko zdravé a jím hodně ryby, saláty, zeleninu a ovoce, zdravě."

    Vždy jste nosila ultra vysoké podpatky. Ustoupila móda pohodlí?

    "Už nosím jen boty na klínu, jehly už ne. Přeci jen už se mi sem tam záda ozývají, tak už radši sázím na to pohodlí. Ale nijak se neomezuji."

    Na ruce máte jen "obyčejný" kroužek, žádný briliant, jak by se dalo čekat…


    "Prstýnek, který mám, má pro nás s Karlem velkou symboliku. Ale tu nemohu vyzradit, stejně tak i to, jak mě Karel požádal o ruku. Bylo to velmi originální. Prstýnky mají svou myšlenku a také historii. Jsou to prstýnky od Cartier ze sady Love (jeho cena se pohybuje od 20 - 150 000 Kč, podle toho, zda obsahuje diamant a z jakého kovu je zhotoven)."


    Co nyní práce? Kde vás uvidíme?

    „Stejně jako minulý rok, budu příští týden moderovat soutěž začínajících modelek Elite model look. Pokud mi to kondice dovolí. Ale budu mít na pomoc v břísku svého syna, tak snad mě v tom nenechá (hladí si bříško)."

    Je móda po vzoru Demi Moore zvěčnit své těhotné bříško na fotografii, chystáte se i vy?


    "Soukromě pro Karla určitě nafotím odhalené bříško, ale jinak žádné focení do médií ne."

    Chcete se po porodu vrátit hned na mola, do práce?


    "Mě teď hlavně zajímá můj syn, moc se na něj těším, dívám se na něj každý den z fotky na ultrazvuku a nic jiného pro mě teď nemá absolutně význam. Práce je teď na jiném místě. Budu s malým doma tak dlouho, jak to bude vyžadovat. Chůvu zaměstnám, až budu mít třeba nějaký spánkový deficit. Ale třeba až dokojím, tak se do práce vrátím. Už nyní mám spoustu nabídek, ale momentálně je nepřijímám. Několik talk show, kterých se zúčastním, dokonce mám dvě přehlídky ještě před porodem, tak uvidím, jestli to zvládnu."

Autor: amp, gam, Krvs
Klíčová slova:  simona krainová, rozhovor, svatba
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...