Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Předvánoční tip: Dárky s až 90% slevou!

Na webu sleviste.cz vyberete vhodný dárek pro každého. Darujete radost a navíc za ušetřené peníze si pak můžete užít třeba báječný večer ve vířivce. Samozřejmě taky se slevou.
20. prosince 2010 | 05:00

Nakupte dárky a ještě ušetřete! Štědrý večer je tu už za čtyři dny a vám ještě chybí nějaké ty balíčky? Nemáte čas či chuť vypravit se do obchodů s poloprázdnými regály, přesto plných koupěchtivých lidí? Máme pro vás dokonalé řešení! Nakupte skvělé dárky přímo od svého stolu. Využijte neuvěřitelné slevy, které vám přináší hromadné nakupování.

Seznamte se s kolektivním nakupováním

Že jste o něm ještě neslyšeli? Vůbec netušíte o co jde? Nevadí! Ráda vám to vysvětlím. Hromadné neboli kolektivní nakupování se v posledních letech ve světe stalo novým trendem v online nakupování. A nakonec dorazilo konečně i k nám. První weby v Česku odstartovaly své nabídky v loňském roce. Zpočátku nebyl výběr slevových kupónů příliš velký. Navíc všechny nabídky byly určené převážně pro pražské zájemce. Během poměrně krátké doby však tyto weby svoji nabídku rozšířily, obchodníky tento způsob prodeje zaujal a zákazníky oslovil. A během jednoho roku vzniklo těchto webů relativně velké množství. Češi kouzlu kolektivního nakupování naprosto propadli. A není divu!

Neuvěřitelné slevy vám ušetří tisíce

Slevy se totiž obvykle pohybují od 50 do 90 %. Říkáte si teď, že to není možné? Pak věřte, že opravdu je. A mohu to potvrdit ze své vlastní zkušenosti. Sama na těchto webech pro sebe už od jara nakupuji a dárkové kupóny v obálkách najdou i moji blízcí pod stromečkem. Vždyť kterou ženu by nepotěšila třeba skvělá masáž, služby profesionálního kadeřnického studia, omlazující kosmetické ošetření či víkendový relaxační pobyt v lázních. A muži jistě uvítají třeba kupón na některý z mnoha adrenalinových zážitků, navigaci, se kterou se už nikdy neztratí, báječný půlkilový argentinský steak, zvěřinové hody či neomezenou konzumace piv a tvrdého alkoholu. Výběr je samozřejmě mnohem větší.

Všechny slevy na jednom místě

Určitě vás teď napadá: 'Jak se mám v tom velkém množství webů vyznat? Kde je hledat? Nezabere mi to vyhledávání víc času, než návštěva obchodního centra?'. Můžu vás uklidnit. Nezabere! Právě proto existují specializované weby, které všechny nabídky sdružují. Je to praktické a ušetří vám to spoustu času. Takovým webem je například populární rozcestník Sleviště. Díky němu už vám  žádná sleva neunikne. Na adrese www.sleviste.cz naleznete více než tři sta exkluzivních nabídek. Praktické je i to, že si můžete vyfiltrovat slevy podle města, které máte nejblíž, podle výše slevy, podle ceny kuponu nebo seřadit nabídku od posledních přidaných slev.

JAK NA TO

1. Otevřete si webové stránky www.sleviste.cz. Zobrazí se vám všechny nabídky, které jsou v ten moment aktivní.

2. V prostředním šedém boxu si kliknutím na konkrétní město vyberte nabídky z vašeho regionu.

3. Vybrané nabídky si pak můžete seřadit kliknutím na vybrané kritérium v prostředním šedém boxu pod výpisem jednotlivých měst.

4. DŮLEŽITÉ! Vyplňte svůj email a žádná nová nabídka už vám neunikne! Na horní černé liště klikněte na Newsletter. Po vyplněné emailové adresy budete pravidelně informováni o všech přidaných slevách.

Jak to vlastně funguje

Asi vám stále vrtá hlavou, jak je možné, že obchodníci mohou nabídnout tak velké slevy. Je to jednoduché. Pro vás jako nakupující, je tento systém samozřejmě velmi výhodný. V žádném případě však netratí ani ten, kdo slevu poskytuje. Má totiž možnost oslovit svojí nabídkou desetitisíce potencionálních zákazníků. Nic je to nestojí, pouze nevydělají tolik, jako obvykle. Za možnost, že se spokojený klient vrátí, jim to stojí. Vy neriskujete vůbec nic. Vždycky ušetříte! Platba probíhá až po aktivaci nabídky. K té dojde poté, co si kupon ve stanoveném čase zakoupí předem určený počet zákazníků (většinou je to 5-20). Jediné, co se může stát je, že se nenajde dostatečný počet zájemců. K tomu však dochází jen cca ve 2-3 % všech nabídek. Pak se nabídka zruší a vy samozřejmě neplatíte ani korunu. Jakmile však dojde k aktivaci nabídky, obdržíte email s platebními instrukcemi a po zaplacení a připsání platby na účet dostanete obratem poukázku do vaší mailové schránky.

Neváhejte proto už ani minutu, připojte se na www.sleviste.cz a vyberte si některou ze senzačních slev. A nemusí to být jen jako dárek. Myslete i na sebe. Zasloužíte si to! Dopřejte si v tom vánočním shonu trochu relaxace.  Při aroma masáži,  kosmetice nebo lahvičce vynikajícího vína s kamarádkou, zapomenete na každodenní stres.


komerční prezentace