Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 skvělé tipy, jak ze staré kabelky udělat novou!

  • Dejte své staré kabelce nový kabát!
    25. dubna 2015 | 06:00

    Většina milovnic módy má doma pořádnou sbírku kabelek, ze které klidně více než polovinu dávno nenosí. Pokud máte i vy nějakou kabelku, kterou jste si už, jak se říká, okoukala, zkuste z ní udělat zbrusu nový kousek. Stačí jen být kreativní!

  • 1. Šátek

     

    Určitě máte doma šátek, který lze uvázat na jakékoliv místo na kabelce. Skvěle vypadá ledabylý uzlík i propracovaná mašle. Pokud si troufnete na něco složitějšího, omotejte šátkem obě ucha. Na obou koncích nechte kousek šátku, který pak zauzlujete a necháte volně viset přes kabelku (viz video).

     

  • 2. Řetěz

     

    Nový "kabát" může kabelce dodat i stará nebo nepoužívaná bižuterie. Například masivní náhrdelník v podobě řetězu můžete přidělat kamkoliv na kabelku, nebo jím dokonce můžete proplést ucha. Tenčí řetízek nebo náramek můžete na kabelku nebo konec zipu klidně i přišít a podle chuti pak zase odpárat.

    Upravená kabelka
    Autor: Asos.com
    .
  • 3. Nášivky

     

    Dalším skvělým způsobem, jak vylepšit kabelku, jsou nášivky. Pořiďte si třeba různé číslice, písmena, ze kterých poskládáte vtipný nápis, nebo jiné obrazce, které jsou vám nějakým způsobem blízké. Vymyslete, jak je na kabelku poskládáte, a je to! Doporučujeme nášivky připevnit speciálním lepidlem na textil, aby se někdy v budoucnu daly snadno odstranit nebo vyměnit a kabelka byla opět jako nová. Tímto způsobem se dají perfektně zamaskovat i poškrábaná nebo zašpiněná místa.

    Upravená kabelka
    Autor: Cosmpolitan.com, autor projektu Kathleen Kamphausen

Klíčová slova:  móda, trendy, kabelka, diy, doplňky
Diskuse ke článku
.