Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Víme, jak zatočit s jeho milenkou

Příšla jste mu na nevěru? Postupujte takticky.
26. dubna 2011 | 11:55

Když odhalíte nevěru, můžete dělat různé věci. Sbalit mu kufry, křičet a brečet jako šílená, vyčítat, vyhrožovat, najít si sama milence, odjet na Havaj… Ale jen něco z toho vám ho vrátí zpátky.

Zjistit, že váš osudový muž kromě vás miluje i jinou, tráví s ní svůj volný čas, hladí ji, miluje a kupuje jí dárky, je peklo. Máte právo udělat mu pořádnou scénu, sbalit mu trička a poslat k čertu. Jenže to vám nepomůže. Takže se nejprve zhluboka nadechněte a začněte si rovnat myšlenky dřív, než uděláte něco, co si budete do konce života vyčítat.

Základní otázka: Stojí mi za to?

Je váš vztah několikaletý tanec v minovém poli, který pravidelně vybuchuje, nebo drží setrvačností a sílou zvyku dvaceti společně prožitých let? Pokud ano, nechte ho jít. Nemá smysl se vůbec snažit. Na cestu mu poděkujte, že vás opustil, a vy máte konečně šanci se vzpamatovat a časem si třeba najít někoho, s kým vám bude dobře. Složitější je to v případě, kdy jste byli oba šťastní, spokojení, měli společné zájmy a milovali se. To vám nezbude nic jiného, než být velkorysá, nevěru mu alespoň trochu odpustit a začít o něj bojovat. Přece neztratíte lásku svého života jen proto, že se mu splašily hormony a probudily se lovecké pudy. A jak to zařídit, aby se k vám nakonec vrátil a prosil o odpuštění?

1. Nebezpečný první krok

Zjistila jste, že vás manžel pravděpodobně podvádí, nebo jste ho dokonce při nevěře načapala. Možná vás v tu chvíli napadne vytáhnout pistol a zastřelit je oba, skočit z mostu nebo ho vyhodit z domu. Chuť je to sice silná, ale raději si ji nechte zajít. „Především nedělejte nic z toho, co vás bezprostředně napadne. Spěch je tady opravdu hodně špatný rádce,“ říká psycholog Petr Šmolka. Je jasné, že máte chuť své sokyni vyškrábat oči, ale podle psychologa násilí, výčitky, argumenty, city ani vydírání na partnera v takové situaci prostě nefungují. Chytřejší je nechat všechno chvíli uležet a jednat až z chladnou hlavou (alespoň trochu).

.

Autor: isifa.com 2. Po ničem nepátrejte

Zvědavost je typicky ženská vlastnost a vy tolik chcete znát všechny podrobnosti. Kdo je ta příšera, která vám chce ukrást muže, jak často se stýkají, kolik jí je, je v posteli lepší než vy?… Jenže před tím Petr Šmolka varuje. Podle něj čím toho člověk o nevěře ví míň, tím větší má šanci, že ji jednou dokáže překonat a nebude ho budit ze spaní ještě po deseti letech. Takže zapomeňte na další lustrování telefonu, vyzvídání nebo najímání si detektivní kanceláře. Tím nic nevyřešíte.

3. Neseďte doma

„Zjistila jsem, že můj muž si začal s mladou kolegyní z práce. Dost mě to vzalo, ale vůbec jsem nevěděla, co s tím. Přece se nerozvedu po pětadvaceti letech manželství,“ vypráví padesátiletá usměvavá produkční Táňa. Naštěstí ji kamaráda poradila, ať se sebere a odjede na týden do lázní. Sama. „Oznámila jsem manželovi, že jedu do Mariánek odpočívat. Když zjistil, že vyrážím opravdu úplně sama, znervózněl. Bylo vidět, jak ztrácí půdu pod nohama. Místo aby se radoval, že bude mít volné pole, začal žárlit, vyptávat se a místo na svou kočičku se soustředil na mne. Nakonec to ani nevydržel a po čtyřech dnech přijel za mnou. Konečně jsem nebyla ten kus nábytku, který na něj doma čeká a on se lekl, že by o mě mohl přijít. S nevěrou byl konec,“ popisuje šťastný konec svého příběhu Táňa. A Petr Šmolka souhlasí. „Je třeba dát mu možnost, aby vás konečně začal postrádat. Je čas oprášit některé koníčky a stará přátelství,“ říká ve své knize Nevěra pro podváděné i podvádějící.

Jak být v sexu lepší než milenka

(podle Hanky Janouškové z mujvztah.cz)

Užívejte si to
Pokud k nevěrníkovi necítíte nepřekonatelný odpor a on má chuť se s vámi milovat, neodmítejte ho. Berte to jako hru, bavte se sexem... Užijete si to a jemu bude vrtat hlavou, jestli má smysl ztrácet čas s jinou, když jste tak zatraceně dobrá.

Nebojte se změn
Dvacet let jedna a ta samá poloha časem unudí i ty největší konzervativce. Nakupte si knihy a zkoumejte, co by vám i jemu mohlo dělat dobře.

Vezměte to do svých rukou
„Mám někdy pocit, že ženy trpí zakořeněnou představou, že jsou sexuálním objektem a podle toho se chovají. Že ony jsou ty, které jsou sváděné a nechávají se svádět a samy tím pádem nemusejí hnout prstem. Ale dámy – sex je i váš!,“ říká Hanka Janoušková.

Věřte si

Ideální milenka je sebevědomá milenka. A každá z nás je krásná, smyslná a sexy. Tak už o tom nepochybujte!

4. Buďte sebevědomá

Každou podvedenou ženu napadne, že by jí ten její nezahnul, kdyby byla o deset let mladší, o pět kilo hubenější, o něco chytřejší, vtipnější a nepřekonatelnější kuchařka. To si rychle vymažte z hlavy, protože to není pravda. Uvědomte si, že chlapi podvádějí i mladé modelky, úspěšné manažerky nebo přebornice v gastronomii. Přestože je to těžké, hledejte ztracené sebevědomí. Kvůli sobě i kvůli němu. Mužům totiž nesebevědomé šedé myšky opravdu neimponují, a naopak je lákají ženy, které si věří a jsou tak trochu potvory.

5. Staňte se potvorou

Hodné holky to mají těžké. Místo aby byly vymazlované královny, hrají roli služky, která se vždycky postará o čisté prádlo, plný žaludek a všechny potřeby svého milovaného muže. A ten si, zatímco ona žehlí a myje nádobí, užívá s milenkou. Bouchněte do stolu ve stylu paní Novákové z filmu „Dáma na kolejích.“ Vyzvedněte úspory (dřív než je roztočí s milenkou), nechte si změnit účes, píchnout botox, předplaťte si fitko, běžte se bavit nebo klidně odjeďte s kamarádkou k moři. Ať se projednou postará o děti on. Ale všechno dělejte s úsměvem, žádné trucy, výčitky ani naschvály.

Jak na chronického záletníka?

Možná se váš muže ani nezamiloval, jen má potřebu lovit ve velkém a užívat si pocitu, kolik žen už skolil. Na takový typ nevěrníka platí milenec. Tedy samozřejmě váš milence. Vyzkoušejte to. Jakmile začne mít pocit, že se kolem vás nebezpečně motá jiný muž a ohrožuje ho, začne o vás bojovat jako lev.

Celebrity, které nad milenkami vyhrály

884586:gallery:true:trueVilma Cibulková (48)
Porazila o dvacet šest let mladší sokyni, herečku Radkou Pavlovčinovou, která byla milenkou Miroslava Etzlera. Ten uznal svůj přešlap a pokorně se vrátil ke své manželce Vilmě Cibulkové.

884585:gallery:true:trueMiluše Šplechtová (53)
Přestože se její muž Jan Hrušínský držel hesla „Zapírat, zapírat, zapírat,“ média ho několikrát s milenkou (mladičkou produkční) načapala. Ale Miluše manželskou krizi zvládla a nes má muže doma a nevěru si téměř pochvaluje. „Máme teď s Honzou bezvadný vztah, který je úplně jiný, než dřív. Já se postavila na vlastní nohy, a vlastně i kola - začala jsem jezdit autem. Dostala jsem se na jiný „level“, jak se dneska říká. Máme za sebou pětadvacet let spokojeného života, taková jedna malá krize – co to je, proti těm mnoha šťastným rokům!

Nevěra je šance!

Může vám to znít divně, ale podle Petra Šmolky je někdy opravdu nevěra šance na záchranu vztahu. Sáhněte si do svědomí. Možná jste pro vašeho muže zas tak moc nedělala, možná jste si jím byla moc jistá, možná jste kašlala na to, jestli se mu líbíte a žila víc vedle něj, než s ním. A nevěra ve vás určitě nastartuje všechny sebezáchovné mechanismy, a vy ho konečně začnete mít znovu ráda a bojovat o něj.  A pokud se přece jen nepodaří nad milenkou vyhrát (i když šance máte vyšší, než ona), berte to jako šanci pro sebe. Můžete si najít nového chlapa, splnit si své sny a žít život podle vlastních představ.

Autor: Majka Vinická, Kbak