Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ženy a muži se svěřili, po čem ve skutečnosti touží! Budete se divit...

  • 27. března 2024 | 06:00

    Touha funguje jako kouzlo. Touha je totiž největší životní motor, který nás může dokormidlovat k elixíru mládí, skvělé práci nebo k obrovské love story. Ale sní muži a ženy stejně?

    Nebýt touhy, sedíme celý život na pařezu a sem tam si utrhneme kus listí k obědu. Jenže to by byla nuda. Výrobce francouzské kávy Carte Noire si dal tu práci a udělal průzkum toho, po čem muži a ženy touží. A budete se divit. Nesníme o kariéře zpěvačky, milionech a jachtě ani o kabelce od Vuittona. Nechceme nic mimořádného, jen být v klidu a spokojené. Vypadá to jako banalita? Není. Jenže ani tenhle sen nám nespadne do klína. Nestačí pouze toužit, je třeba začít jednat a snažit se své ideály naplnit.

  • Den jako malovaný

    Podle průzkumu se muži i ženy shodnou na jednom – všichni se chceme pořádně vyspat a prožít pohodový a harmonický den s milovanou osobou. Příjemným zpestřením, kterému by se pánové nebránili, pak může být sex, sledování sportovních zápasů či dobré jídlo, sklenice piva, ale i cestování. Ženy to mají jinak – nechaly bychom si líbit klidnější aktivity – relaxaci, wellness, čtení, péči o sebe i spánek. Tak mě napadá, že udělat si takový ideální „normální“ den zdaleka není nic nesplnitelného. Jen si pro něj musíme najít trochu času.

    Podívejte se na rozhovor o ženské sexualitě:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Co s tím?

    Pokud máte vytouženou představu v hlavě, naplánujte si termín, kdy si ho užijete. Vezměte si diář, na jeden den nahlaste dovolenou, objednejte vířivku pro dva se šampaňským nebo nakupte dobroty a pár knih… A jak často? Minimálně jednou za půl roku by to měla být povinnost.

    Podívejte se na reportáž s umělými milenci:

    Video se připravuje ...
    Už jste zkoušela sex se silikonovým milencem? Podívejte se, jak to probíhá • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Po čem touží ženy?

    „Ať je ten můj chlap o něco snesitelnější, ať konečně potkám muže, který by mě miloval, ať je hodný na děti, ať není zakomplexovaný, ať je s ním legrace, ať…,“ takhle nějak popisovaly své touhy po mužích mé kamarádky. Co si budeme namlouvat. Chlapi jsou středem našeho vesmíru, i když nás štvou nebo právě žádného nemáme. Ale o jakých mužích sníme? Podle průzkumu nás dostávají na kolena charizmatičtí (po nich touží až 91 % žen), se smyslem pro humor (84 % žen), usměvaví (82 % žen) a inteligentní (84 % žen) pánové. Pokud nám věnují dlouhý a uhrančivý pohled a mají neoholenou tvář, získávají body navíc.

    Podívejte se na rozhovor s Alenou Dolákovou:

    Video se připravuje ...
    Alena Doláková: Vím, jak je těžké, vyrovnat se se znásilněním • VIDEO: videohub

     

  • Po čem touží muži?

    Pánové se sice tváří, že sní o silné motorce a vnadné blondýnce, ale když dojde na lámání chleba a mají si sáhnout do svědomí, přiznávají touhy poněkud „obyčejnější“. Podle průzkumu chtějí normální, usměvavou, voňavou, chytrou, ale také upřímnou ženu, která bude mít charizma i pěknou figuru.

    Podívejte se na rozhovor s odborníkem o omlazení vaginy:

    Video se připravuje ...
    Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! • VIDEO: Martin Mol

  • Co nás přivede k varu?

    Touha, která nás láká k sexuálním a milostným hrám, může být různá. Na každého zkrátka zabírají jiné triky, přesto se většina žen z průzkumu shoduje, že je nažhaví dlouhý pohled do očí, úsměv, přítmí či šero v místnosti, případně zapálená svíčka nebo oheň v krbu a tanec. Jsme zkrátka romantické duše. Muži se zaručeně roztouží při pohledu na nahé ženské tělo, dlouhý pohled a sexy spodní prádlo. Třetina z nich také uvítá romantickou atmosféru dokreslenou například západem či východem slunce.

     

  • Po čem ženy touží podle psychoterapeutky Lenky Černé?

    1. Po pocitu, že nás muž miluje a jsme pro něj jedinečná 
    Žena, která není milovaná, se dříve či později emočně uzavře, zkamení a jednoho dne utrápí k smrti. Neznám ženu, která by nechtěla být od svého partnera zbožňovaná a nechtěla pro něj být tou jedinou.  

    2. Po tom, aby nás muž chránil
    Jednou z důležitých emocí, kterou po mužích vyžadujeme, je ochranitelství. Pocit, že muž je schopný nás zabezpečit (a nyní nemyslím jen finančně), a hlavně ochránit před čímkoliv a kýmkoliv.

    3. Po naslouchání
    Kdyby nás muži doma poslouchali, byly by kavárny prázdné. Ony jsou ale plné, a jak si jistě všimnete, jsou plné žen. Přestože nám muži neumějí tolik naslouchat, měli by se o to alespoň pokusit.

    4. Po pocitu, že je muž ochotný na vztahu pracovat
    Je mnoho žen, které jsou šikovné, příjemné a rády by vytvářely šťastný vztah. Mnohým k tomu však schází partner, který by byl naladěný na to, aby na vztahu pracoval tak jako my. Vztah je však stejný jako dům, pokud se o něj nepečuje, chátrá a jednou nám spadne na hlavu

  • Po čem muži touží podle psychologa Petra Šmolky? 

    1. Po obdivu
    Muž je tvor především ješitný a obdivu potřebný. Ty moudré z vás se jistě už dávno naučily pokusit se přistihnout ho při něčem, zač je možné mu bez velkého sebezapření alespoň tu a tam složit poklonu. Ty ještě moudřejší si důvod najdou, i kdyby si ho měly vymyslet.

    2. Po klidu
    Běžný muž před starostmi uhýbá, případně se pod nimi hroutí. Zvláště citlivý je na obecné stesky (s tím naším bydlením je už třeba něco udělat, ty naše děti vyrůstají jak dříví v lese…).

    3. Po neomezeném sexu

    Chápu, že by si ženy rády udržely alespoň zdání romantiky. Jenže muž i k sexu přistupuje jako ke zcela běžné záležitosti. Přitom nemusí jít o barbara, třeba vás má opravdu rád a je mu s vámi dobře. Muži už jsou holt tací, alespoň někteří, zpravidla ti naši.

    4. Po útulném domově
    Muž má rád útulno, byť se o ně sám nepřičinil. Alespoň občas není špatné naplnit mu něčím lahodným i ten jeho nenasytný žaludek. Jinak hrozí, že mu v něm za chvíli budete bezvládně ležet vy.

Autor: vin, KNbr, roh
Diskuse ke článku
.