Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

8 tipů, jak na sex s ex

Předtím, než začnete mít sex s expartnerem, si ujasněte svá očekávání, abyste pak nebyla zbytečně zklamaná...
21. února 2011 | 19:37

Už jste se rozešli, přesto vás k sobě stále něco táhne. Když se potkáte, probudí se ve vás touha. Dobře se znáte, víte, kam a kdy sáhnout, kde přitlačit a kde naopak ubrat. Pokud nestojí v cestě třetí osoba nebo stávající city, proč se nepomilovat i po rozchodu? Blesk.cz vám přináší osm pravidel na sex s bývalým partnerem.

1. Je to jen sex: Nestojí-li v cestě city, ale chcete se jen pomilovat, jde opravdu jen o sexuální uvolnění. Nic více, nic méně.

2. A čau: Po milování s bývalým partnerem neusnout a nepovídat si. Prostě se sebrat a odejít. Šlo přece jen o sex, ne?

3. Jasná pravidla: Najde-li si jeden z vás nový protějšek, do kterého se zamiluje, přestaňte se okamžitě vídat. Pokud tak neučiníte, někomu může být zbytečně velmi ublíženo.

4. Ochrana: Když jste spolu ještě chodili či dokonce žili, provozovali jste občas nechráněný sex a říkali si, že když „to ulítne“, nevadí? To teď rozhodně nedělejte. Za devět měsíců už byste se smát nemusela...

5. Znovu a konec: Možná si říkáte, že sex s bývalým partnerem bude super a chcete si ho vyzkoušet. A když dojde na věc, vlastně to vůbec skvělé není. Nevadí. Žádné závazky už k němu nemáte, tak to utněte a pokračujte v lovu.

6. Nelhat si: Máte pocit, že jste znovu zamilovaná? Ne nadarmo se říká Dvakrát do jedné řeky nestoupej. Opravdu to platí. Náklonnost mezi vámi je jen čistě fyzická.

7. Restart: Pokud si myslíte, že by stálo za to se k sobě vrátit, začněte opravdu od začátku – procházky, chození do kina, držení za ruce. A ne hned sex! Stojí-li o vás partner, bude spolupracovat. Chce-li vás jen zpět do postele, uteče. Alespoň ale budete mít jasno.

8. Osudová přitažlivost: On má novou partnerku, vy nového partnera. Přesto spolu stále spíte. Nikam jinam to ale nevede. Rada je jednoduchá – expříteli se vyhýbejte. Nevěra stejně dříve nebo později vyjde najevo a akorát vzniknou problémy.

Autor: mivr, INT