Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Devět tipů na skvělý sex: Rychlovka je fajn, ale zpomalit se vyplatí!

Vzájemná masáž, při které se jeden druhého dotýká po celém těle, je to pravé ořechové. Navíc se při tom dá i zjistit, jaké partie partnera jsou nejvíce citlivé, a patřičně toho pak i využít.
24. listopadu 2010 | 20:03

Bez pochyb, rychlovka je skvělá. Strháme si navzájem oblečení a jde se na věc. Funguje to jako rychlé občerstvení. Pokud máme hlad, na chvíli nás to zasytí a uspokojí, ale za chvíli se naše potřeba vrátí zpět. Proto je někdy lepší, vsadit na pomalé a vášně plné milování. Co takhle zkusit devět vychytávek, díky kterým bude postel v jednom ohni? Stojí to za to!

1. Polib mě!

Kdo je zamilovaný, muchluje se neustále. Když jsme ale s někým déle, polibky už tak časté nejsou. Škoda. Líbání je totiž mnohem intimnější než sex. A kdo říká, že se myslí jen polibky na ústa? Míst, kde se dá navzájem líbat a jemně okusovat, je spousta…

1. Vzruš mě!

Den plný stresu? Tak to bude nejlepší dát si horkou vanu se spoustou pěny, zapnout měkké osvětlení a navzájem se namydlit a umýt. Žhavou koupelí se pár tak navnadí, že i když třeba původně nebyla nálada, teď to půjde jako po másle.

2. Dotýkej se mě!

Masážní oleje, tělová mléka a podobní pomocníci umožní nečekanou slast, při které se milenci ocitnou na orgastické houpačce. Vzájemná masáž, při které se jeden druhého dotýká po celém těle, je to pravé ořechové. Navíc se při tom dá i zjistit, jaké partie partnera jsou nejvíce citlivé, a patřičně toho pak i využít.

3. Dívej se na mě!

Stop zavírání očí při sexu! Vždyť dívat se partnerovi při milování hluboko do očí je tak vzrušující a intimní. A takový by přeci sex měl být. Takže oči dokořán a žádný stud!

4. Řekni to!

Fantazie, touhy, sny. „Chci se dívat, jak se uspokojuješ sama.“ Nebo „Zahrajeme si na učitele a zlobivou školačku.“ Takové a další přání se mohou při pomalém sexu vyslovit, na vše je totiž dost času. Samozřejmě, partner musí počítat s tím, že nedostane vše, oč žádá, ale je důležitá vzájemná důvěra. Milenci by se zkrátka neměli bát sdělit svá tajná přání.

5. Svaž mě!

Konečně čas na experimenty. Přivázat šátkem je pro začátečníky nejlepší. Potom už jen stačí užívat si pocit bezmocnosti nebo naopak nadvlády. Kdo chce zažít ještě větší vzrušení, ať sobě nebo partnerovi zaváže něčím oči. Člověk si pak může jen představovat, co s ním partner má v úmyslech dále dělat. K takovýmto praktikám je ale nutná bezmezná důvěra k tomu, kdo je dominantní, aby nedošlo k nějakým nepříjemným úrazům!

6. Svlékni mě!

Partner by to měl brát jako darování něčeho speciálního, jako kdyby rozbaloval dárek k narozeninám. Pěkně pomalu dámu svléct do spodního prádla, které by mělo být luxusní, přitažlivé, odvážné a takové, které nikdy neviděl. Nic naplat, pánové mají prostě tohle rádi. Ale jistojistě se touto hrou na rozbalování balíčku zabaví i příslušnice něžného pohlaví.

7. Ještě ne, prosím!

Že partner brzy vyvrcholí, pozná každá zkušená milenka. Jak to oddálit? Jednoduše na chvíli přestat a dát si krátkou pauzu. Až se znova začne, musí se na to jít opatrně a pomalu. Je to možná neuvěřitelné, ale toto dráždění je vysoce návykové a navíc zlepšuje mužskou výdrž.

8. Provokuj mě předtím!

V době emailů a textovek to není problém už vůbec. Stačí vyvolenému pár hodin před schůzkou napsat něco sexy, například: „Dnes večer si nevezmu spodní prádlo.“ Jakmile na to jednou začne myslet, jen těžko se toho zbaví a o to jde. Až večer přijde domů, zábava může začít!

9. Udělej mi hezký večer!

Začít jednoznačně s večeří při svíčkách za zvuků příjemné, tiché hudby. Pro romantický ráz by se ještě mohla linout z gramofonu. Po jídle, kdy už určitě dojde na svádění a laškování, se pomalu přesunout do ložnice, kde je povlečené voňavé saténové povlečení. A tam už pokračovat podle libosti. Musí ale platit zásada, že při takovém večeru musí být vypnuté telefony i televize!

Autor: mivr, lenak