Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

VIDEO: Rozkrok Davida Beckhama opět útočí

Slavný fotbalista vystavuje na odiv nejen naolejované svaly a jemně chlupaté bříško, ale především rozkrok s jemně se rýsujícími pohlavními orgány.
12. června 2009 | 10:23

Rozkrokem Davida Beckhama se rozhodl opět zaútočit na své zákazníky návrhář Giorgio Armani. Pro značku spodního prádla Emporio Armani nechal nafotit novou reklamu.

Slavný fotbalista tentokrát stojí s oporou z nebe visícího tlustého lana. A opět vystavuje na odiv nejen naolejované svaly a jemně chlupaté bříško, ale především rozkrok s jemně se rýsujícími pohlavními orgány. Závistivci i maniaci budou moci trávit život debatami nad tím, zda a jak má trenýrky vycpané.

Slavný fotbalista vystavuje na odiv nejen naolejované svaly a jemně chlupaté bříško, ale především rozkrok s jemně se rýsujícími pohlavními orgány.
Autor: Famous

Nové reklamní fotky odhalil David v londýnském obchodním domě Selfridges na Oxfordské ulici. Ta se načas proměnila v ležení policejních kordonů, které hlídaly tisíce fanoušků toužících dostat se do obchoďáku a spatřit jako první Davidovo rýsující se mužství.

„David má úžasný cit pro styl a je inspirativním vzorem a modelem, to z něj činí dokonalého partnera pro reklamu na spodní prádlo Emporio Armani,“ nešetřil pochvalami návrhář Giorgio Armani. „Jsem velmi nadšený z toho, že nová fotka kampaně s Davidem Beckhamem byla odhalena právě v jeho domovině a nemohlo to být jinde lépe než v tak ikonické obchodní destinaci jako v Selfridges,“ dodal italský módní mág.

David Beckham v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani.
Autor: Famous

Autor: Famous, lena
Diskuse ke článku
.
Související články