Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lady Gaga modelkou, málem pozvracela molo

4. března 2011 | 14:08

Agresivně rudé světlo, oblaku cigaretového kouře a z něj vystupující Lady Gaga. Výstřední čtyřiadvacetiletá zpěvačka překvapila své fanoušky, když si na právě probíhajícím pařížské týdnu módy vyzkoušela roli modelky a podpořila módní značku Thierry Mugler.

"Nemáte vůbec tušení, jak velký respekt chovám k vám a vašim modelům, proto jsem taky tak ku****ky nervózní," přiznala deníku Huffington Post zpěvačka, která byla oficiální hudební ředitelkou celé téhle show.

"Až budu zvracet na přehlídkovém molu, fotografové budou nadšeni," dodala ještě. Ztrémovaná popová zpěvačka se netajila tím, že před začátkem přehlídky z ní byl jen uzlíček nervů.

Pro skvělého stylistu všechno

Bylo však jen otázkou času, kdy zpěvačka značku Thierry Mugler podpoří i na veřejnosti. Důvodem je její stylista Nicola Formichetti, který se v září loňského roku stal novým kreativním ředitelem značky.

Formichetti byl také autorem návrhu šatů, sešitých z plátů hovězího masa, které Lady Gaga oblékla na předávání cen MTV Video Music Awards loni v září. Extravagantní zpěvačka tenkrát získala třináct nominací, především díky videu k písni Bad Romance.

Latex a bizarní pokrývky hlavy

V předvídatelně pobuřujícím modelu vystoupila návrhářova múza obklopená cigaretovým dýmem na spoře osvětlené molo z rudého světelného kužele. Tělo obepínající "latexové" šaty s horním dílem z šifonu, na hlavě vojenský baret, na nohou typicky výstřední vysoké boty, dva blonďaté 'ohony' pod zadek. Rudé rty a černě podmalované oči model dokonale doplňovaly.

Podruhé se na molu objevila v roli nekonvenční nevěsty. Přiléhavé bílé šaty s korzetem doplňoval stínítko lampy připomínající bizarní klobouček. Do špičky zpilované dlouhé nehty připomínající drápy. Boty na neskutečně vysoké platformě zpěvačce nevadily, je na ně zvyklá. Profesionální modelky však s chůzí po molu měly problémy.

Autor: Lenka Chvostová, INT