Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Františka hodnotí čtenáře: Paní Radka prošla

Fotografie
21. prosince 2010 | 05:00

Pravidelná rubrika Módní policie Františky Čížkové patří mezi vaše nejoblíbenější. Řada z vás však projevila zájem i o posouzení svého outfitu. Do redakce nám přicházejí stovky fotografií. Módní guru teď na vaše přání ohodnotí i vás. Tentokrát si naše policistka došlápla na paní Radmilu Krechlerovou z Brna.

Ve svém emailu byla paní Radmila stručná. „Děkuji za posouzení,“ napsala a poslala dva své snímky ve velkých večerních.

Ještě, než začnu hodnotit konkrétní outfity, musím zkonstatovat, že paní Radka patří k ženám, které umí rozpoznat svůj typ. A vycházet z něj. Krátký sestřih vlasů tváři svědčí. Jen doporučuji tvar s kadeřnicí zkonzultovat, záviděníhodný objem na stranách sestříhat. Nechat si dorůst patku a vlasy lehce spadnout do půli uší a na krku naopak zkrátit. A teď k jednotlivým večerním stylingům.

.
Autor: archiv čtenářky

Černá je módní a navíc klasika. Stejně věčná je i hra kompaktní látky s průsvitem. Ale příště bych nekombinovala špičatý výstřih průsvitné části toalety s hranatým dekoltem korpusu šatů. A šetřila bych i na korálkové výšivce objevující se na toaletě i kabelce. Akcent zlaté oceňuji – připomíná, že černé sluší i jiný dotek, než je studený akcent stříbrné nebo červené

V Ý Z V A

Chcete se dozvědět, jak si rozumíte s módou? Zda dokážete svůj outfit vhodně zkombinovat? Jestli jste se dobře oblékli ke štědrovečernímu stolu? Nebo třeba jen poradit, jaké doplňky byste k danému outfitu měli zvolit? Módní guru Františka Čížková je tu pro vás! Posílejte své fotografie na email prozeny@ringier.cz.

.
Autor: archiv čtenářky

Nic zásadního nelze vytknout ani klasické, od pasu zvonově rozšířené toaletě doplněné rukávkovým přehozem z průsvitné, výšivkou v lemu zdobené tkaniny. Ze snímku nelze vyčíst charakter materiálu, ale tento typ šatů si zaslouží tužší látku. Například taft, brokát. Pokud možno žádný umělý textil působící lacině. K černé postrádám spojnici a věřím, že paní Radka si na ples vezme decentní černé psaníčko. Náhrdelník mohl být jednodušší. Dobré by například byly noblesní perličky.

Autor: Františka Čížková, Klena