Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Stokilová zpěvačka modelkou v šatech od Gaultiera!

6. října 2010 | 15:05

Beth Ditto ze skupiny Gossip je na svá kila náležitě pyšná. A právě toho neváhal využít jeden s nejslavnějších módních návrhářů J. P. Gaultier, který chtěl dokázat, že jeho modely mohou nosit ženy všech váhových kategorií. Na molo ji poslal společně s vychrtlými modelkami.

Kontroverzní rocková zpěvačka, která sama sebe nazývá "tučnou lesbičkou z Arkansasu", si se svojí nadváhou příliš hlavu nedělá. Všechny předsudky vůči tloušťce dokonale válcuje. Před lety dokonce hrdě vystavila objektivu svých sto pět kilogramů bez jediného kousku látky i nevyholené podpaží. Netají se ani tím, že nepoužívá deodoranty.

Slavného návrháře Karla Lagerfelda nazvala „ubohým, malým mužem“ a o světově uznávané modelce Kate Moss řekla, že je „nudná, až to bolí“. Teď však zpěvačka Beth Ditto prorazila na přehlídková mola a z Moss si udělala kamarádku. A fušovat začala i do návrhářství. Pro značku Evans navrhla vlastní řadu.

Tak trochu jiná modelka

Na přehlídce kolekce pro jaro / léto 2011 špičkového návrháře Jean Paul Gaultiera, která se konala v rámci pařížského víkendu módy, se Beth naparovala jako zkušená manekýna. Vypadala, že je ve svém živlu. Frontmanka skupiny Gossip celou akci zahájila s glancem za bouřlivého přivítání. A přehlídku také ukončila.

"Skládané sukně z této kolekce mohou nosit všechny velikosti, přizpůsobí se všem tvarům," zdůraznil Gaultier. "Důležitá je osobnost, neexistuje stereotyp krásy," dodal a připomněl oblé tvary Beth Ditto, která si jich je "nejen vědoma, ale dokáže je skvěle využít".

Pozvánka na akci už dopředu lákala diváky, že přehlídka umožní porovnání kontrastu velikostí XXXL a XXS. Kromě Beth novou kolekci předváděla ještě jedna modelka, která se obléká do větších konfekčních velikostí. Jinak se po molu proháněly hubené manekýny, na které je módní svět zvyklý.

LÍBÍ SE VÁM TENTO ČLÁNEK? HLASUJTE PRO NĚJ ZDE!

Autor: INT, mivr, lenak