Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejkrásnější žena planety: V čem spočívá kouzlo Jennifer Lopez

15. května 2011 | 17:18

Hnědé oči, snědá pleť, smyslné rty, překrásný úsměv a hlavně pěkně zaoblený zadeček pojištěný v přepočtu na 27 milionů korun. To je latinskoamerická herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (41), která byla tento rok zvolena časopisem People nejkrásnější ženou planety. Jak to, že tento titul vyhrála právě ona, dvojnásobná matka, které je přes čtyřicet?

Posuzování ženské krásy je velice subjektivní, ale většinou jde krása ruku v ruce s mládím. Cožpak se nenašla na celé naší planetě hezčí a mladší dívka než je jednačtyřicetiletá Jennifer? Vždyť mezi jejími soupeřkami byly modelky, herečky, zpěvačky a hlavně Češky. Ale jiná země, jiný mrav. Směřuje snad současný trend v Americe k obdivování krásy zralých dam?

Superkráska díky SuperStar

Někteří škarohlídi tvrdí, že zvolení Jennifer má co do činění s tím, že zrovna soudcuje v porotě americké SuperStar, která v těchto týdnech v Americe běží a díky níž Jennifer na sebe a svůj okouzlující vzhled výrazně upozornila.

Nedostala se ani do stovky

Každému se líbí něco jiného. Určit nejkrásnější ženu na Zemi nejspíš není možné. Dokazuje to i časopis Maxim, který letos zveřejnil žebříček 100 nejkrásnějších žen světa. Zde se Jennifer neumístila vůbec. Přesto je nutné uznat, že na svůj věk a po dvou dětech vypadá báječně. Nic ale není zadarmo. Pečuje o svou pleť, drží diety a sportuje. Necelý půlrok po porodu absolvovala triatlon, takže nabraná kila po dětech rychle shodila a stala se opět dokonalou. Alespoň pro některé.

Plastický chirurg docent Jan Měšťák hodnotí:

Autor: bic, zp