Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Taylor Armstrong odhalila vychrtlou postavu

18. dubna 2011 | 16:16

Touha po extrémně hubené postavě zasahuje i starší ženy. Hvězda americké reality show Real Housewives Taylor Armstrong (40) ale svou vyhublost svádí na psychické problémy. Kvůli zhroucenému manželství má prý problémy s přijímáním potravy.

Taylor Armstrong předvedla děsivě vyhublou postavu u hotelového bazénu v Santa Barbaře, kde se společně s kamarádkami rekreovala.

Blondýnka, které by málokdo hádal čtyřicet let, zhubla během krátké doby téměř deset kilogramů. Úbytek kil ale svádí na problémy v manželství a ne na anorexii. To jak se předváděla v plavkách tomu však neodpovídá. Z fotek to vypadá tak, že je Taylor na svou postavu náležitě pyšná.

Taylor se pyšnila vyhublou postavou.. Moc zdravě to ale nevypadá
Autor: Profimedia.cz

Nejvíce je úbytek kil znát na pažích a v oblasti hrudníku. Na vystouplé kosti není zrovna pěkný pohled a rozhodně nedává dobrý příklad ostatním ženám.

Taylor ale veškeré problémy s přijímáním potravy a také v manželství popírá. Hereččin blízký zdroj ale tvrdí, že se manželem Russellem cítí nedoceněná. Manžel zřejmě nemůže překousnout, že vydělává více peněz než on. Proto společně navštěvují manželskou poradnu. Zatím však bez úspěchu.

Autor: gam, Klena