Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

90 procent lidí kontroluje partnerovi mobil! Pozor, je to trestné!

Pokud se rozhodnete, kontrolovat partnerovi mobil, musíte být připravena na všechno
25. dubna 2014 | 10:00

Mobilní telefon je naším každodenním pomocníkem, bez kterého si už většina z nás vůbec nedokáže představit život. V podstatě je v něm celý náš život, kontakt s kamarády a příbuznými, fotografie, internet. Kvůli tomu, že je v něm uchován kus našeho života, je ale také velmi zranitelnou součástí, může na vás totiž mnohé vyzradit. Například nevěru.

Dle výzkumů prý 90% žen, projíždí partnerovi mobil a slídí po možných stopách a náznacích, které by je utvrdily v tom, že jim je nevěrný. Ovšem muži na tom nejsou o nic hůře. Žárlivost je dobrá vlastnost, ale jen ve zdravé míře, jako asi všechno. Ovšem existují jedinci, kteří si nemohou pomoci a žárlí snad na všechno.

...
Autor: shutterstock.com


Procházet přítelův telefon je narušení soukromí, to je jako kdyby někdo bez dovolení četl váš deníček, když jste byla v pubertě! Je to nehorázná drzost. Vztah dvou lidí je založen na důvěře, pokud jste z nějakého důvodu přesvědčena, že vás podvádí. Najděte si jiný způsob, jak ho přitlačit ke zdi, než šmírováním v telefonu nebo mailu. Podle zákona, je totiž tenhle zásah do soukromí také trestný! Velice složitě se ovšem u soudu něco podobného dokazuje.


Samozřejmě, že někdy se ani nemusíte do mobilu dobývat za tímto účelem, nebo sdílíte společný domácí počítač a ono to na vás samo vyskočí, to je trochu jiná věc. Na základě takových zkušeností, pak člověk začne být i k druhým nedůvěřivější a svádí to k tomu, aby se podíval, zda je vše v pořádku. Někdy ale můžete najít zprávy, které si vyložíte úplně špatně a váš partner je v tom zcela nevinně, zatím co vy už si v hlavě tvoříte všemožné scénáře.


Je fakt, že ženy jsou známé svou intuicí a pokud nás muži podvádějí, zavětříme velice rychle. Pokud tedy všechna ta znamení a zřejmé změny nálad nesvádíme na něco jiného. Ovšem, má-li žena tušení, že něco není v pořádku, ještě to zákonitě nemusí být milenka. V každém případě, je o tom důležité mluvit.

telefon
Autor: Tescomobile.cz


„Ano, mobil jsem partnerovi projela, a díky tomu našla věci, na které jsem nestačila otvírat víčka. Možná mě teď spousta z vás za to odsoudí, ale od té doby se všechno srovnalo, partner dostal na vybranou, buď vtah se mnou nebo flirtíky a smsky s jinými…a od té doby nemám ani důvod si myslet, že je něco jinak. Asi si taky uvědomil, co je důležitější,“ svěřila se čtenářka na ženském portálu.


To je jedna z variant, kdy možná došlo k napravení, mnohem častěji se ale stává, že tento zásah do soukromí zcela zničí vztah, ač už bylo podezření oprávněné či ne. Ovšem, pokud se statistiky nemýlí a 90% žen opravdu kontroluje mobily a stejně tak muži, potom odhalení nevěry přes mobilní telefon, bude nejspíš číslo jedna na žebříčku detekce nevěr.