Justin Bieber
Autor: ČTK
JUSTIN BIEBER (16): PLANÁ REVOLTA
Pubertální Justin na premiéru dokumentu o něm, jménem Nikdy neříkej nikdy, vyrazil jako napomádovaný rebel, který chce provokovat a neví jak. Černá košile se utápí v temně fialovém sametovém saku se štepovanými smokingovými klopami. A do vysokých tenisek nahrnuté oblekové kalhoty postrádají stylistickou pointu. Alespoň by to chtělo barevně výrazného a vzorovaného motýlka.


Leona Lewis
Autor: ČTK
LEONA LEWIS (25): VÝSTŘEDNOSTÍ PROTI PŮVABU

Přísný účes vítězky britského X Factoru vypadá dobře, kombinace černé, rudé, tělové plus tyrkysového akcentu na nehtech působí zajímavě. Promyšlenost a čistota outfitu nechybí. Pouzdrová sukně nad pas, krátký, pod prsa sahající top plus hladké lodičky na platformě… Otazníkem zůstává ozdoba tílka - jakési vycpané jitrnice potlačující dráždivou linii ňader, kterou opticky deformují.

Miley Cyrus
Autor: ČTK
MILEY CYRUS (18): MÓDNÍ KOVBOJKA
Zpěvačka a herečka, hvězda TV pořadu Hannah Montana, vsadila na etno. Džíny do zvonu, průhledný topík, na něm rozpínací jupka a vzorovaný plášť s hedvábnými třásněmi. A na hrudi přívěsek, za nějž by se nestyděl ani africký náčelník... Třásně jsou sice hitem nadcházející sezony, variace na květinové dezény také, rustikální stopa ze scény rovněž nezmizela, nicméně způsob, jakým Miley jednotlivé kousky propojila, se může někomu jevit podivný.