Nutno říci, že Jitka Zelenková vypadá skvěle. Obdiv zaslouží i její optimistický přístup k životu. To, jak se uměla a umí s životem singl ženy, která nejlepší léta utopila ve vztahu s ženatým mužem, Láďou Štaidlem, vyrovnat.

A také je dobré podotknout, že Jitka nikdy glanc neztratila. V chování, ambicích i střízlivém šatníku. O to víc udivuje outfit, v němž dorazila na party do podzemí baru luxusního hotelu na Staroměstském náměstí v Praze.

Chápu, že se Jitka Zelenková sakra musí s kšefty ohánět. Vinohradský byt, provoz auta plus další jiné výdaje platí sama... Na parádu nezbývá tolik prostředků, i když své posluchače jistě má. Nicméně není v pozici božské Heleny ani slavným operním tenorem jištěné Hanky...

Všechny singl holky bez ohledu na věk jistě vědí, o čem je řeč. Ale všechny singl holky bez ohledu na věk musí outfit zvážit – bez ohledu na prachy. Ty přece jistí úspěch méně než vkus, která dává pánbůh zadarmo.

Memento i pro jiné

Jakési pončo z žebrovaného úpletu na zip sahající k loktům. Jeho oranžovému lemu má zřejmě konvenovat paspule výstřihu u trička s lebkami a cihlovými rukávy. Bohužel tento, umělým acrylovým vláknem bezpochyby obdařený přehoz končí v přednici u pasu. A vystavuje v obepnutých kalhotách ženský klín v celé jeho parádě.

Každá slečna či paní by si měla uvědomit, že upnuté kalhoty z elastického materiálu (nehledě na noblesu odepisující legíny) mohou upozornit na štíhlé nohy, ale musí krýt rozkrok topem. Ten by měl v ideální případě sahat pod zadek nebo i ke kolenům. Rustikální outfit Jitky Zelenkové se zkrátka na otevření hotelového baru nehodil. A způsob, jakým poučil o anatomii ženského klínu, by byl nepatřičný i ve vesnické hospodě. Jindy úsporně elegantní Jitka prostě měla blbý den...