Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejtlustší muž světa: Randí se dvěma ženami najednou

Bývalý pošťák Paul se o Vánocích seznámil s paní Trudie, která ho teď často navštěvuje. To mu však nebrání v tom, aby posílal květiny své bývalé pečovatelce Lorraine Marsh.
18. ledna 2011 | 15:01

S váhou 445 kilogramů je v Guinessově knize zapsán jako nejtěžší muž světa. Přesto se podařilo Britovi Paulovi Masonovi (50) zhubnout až na 248 kg. Nemalou roli v hubnutí hrála láska. A není se čemu divit, že Paul tolik zhubnul. Lásky, kterým se dvoří, má teď totiž hned dvě!

Masivní zhubnutí

Paulovi hrozilo mnoho zdravotních komplikací spojených s morbidní obezitou. Tou nejhorší byla dokonce smrt! Paul tak nejdříve zhubl na 343 kg, poté podstoupil operaci, při které mu byl podvázán žaludek. Poté zhubl na svou aktuální váhu. A jen co šla kila dolů, už se mu zapalují lýtka.

Také měla problémy s váhou

Jeho prvním objektem touhy je Trudie, která také bojovala s obezitou. Chápe tak mizérii, kterou musel Paul projít, když vážil 445 Kg. Spolu se seznámili na 2. svátek vánoční při soukromém obědě. Trudie prý Paula podle jeho přátel často navštěvuje v jeho speciálně upraveném domově v Suffolku. Často pak zůstává na oběd.

Posílá jí často květiny

Druhou ženou, která přináší radost Paulovi je bývalá ošetřovatelka Lorraine Marsh. Té posílá často pugéty květin a říká o ní, že je dobrý posluchač. Paluovi přátelé ji označují jako člověka, který mu dodává sílu. Často spolu telefonují. „Trudie měla problémy s váhou. Mají tolik společného, je to jako by je osud spojil dohromady,“ říká jeden z jeho kamarádů. „A Lorraine je velmi hodná a stará se o něj. Paul je jí vděčný. Rád jí dává květiny, na kterých stojí "děkuji",“ dodává.

Autor: Ladislav Leimer, Klena