Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Depardieu hubne, aby se mohl o Vánocích cpát!

Gérard Depardieu hubne, aby si mohl pořádně vychutnat Vánoce
2. prosince 2010 | 05:22

Dietologové tvrdí, že člověk zhubne jen tak, že začne jíst pravidelně pětkrát denně. Pokud se rozhodne nejíst vůbec, sice kila ztratí, ale po návratu k jídlu je zase nabere. Na jejich rady nedbá francouzský herec Gerard Depardieu a svému žaludku odepřel na deset dní jakékoli potěšení. Prý chce zhubnout, aby si pořádně užil Vánoce.

 

„Pil jsem jenom vodu a shodil dvacet kilogramům,“ pochlubil se na tiskové konferenci v Berlíně, kde představoval víno ze své vinice ve Francii. Ve středu tam také představil svůj nový film Small World.

Hubne před Vánoci

Před svým desetidenním půstem vážil 150 kilogramů a nyní hodlá pokračovat zdravou stravou. „Člověk se nesmí ke svému tělu chovat jako k popelnici,“ radil šarmantní Francouz, který má i přes mohutnou postavu řadu obdivovatelek.

Zhubnout se tradičně snaží před Vánocemi, protože o těchto svátcích být střídmý nehodlá. „Až moc dobře se znám. O Vánocích se určitě neudržím a budu se cpát jako nevázaný! Musím proto do té doby zhubnout ještě pár kilo, abych měl rezervu,“ prohlásil v září 2002, kdy se mu podařilo shodit třicet šest kil.

Autor: Adam El Chaar, mivrk