Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (2) tančí okolo tyče a matka ho povzbuzuje!

Video se připravuje ...
Nejmladší tanečník u tyče - malý Kanye. Trénuje ho asi maminka...
VIDEO: /YouTube/
23. ledna 2011 | 05:00

Tak nad tímhle zůstává rozum stát. Kaynemu jsou teprve dva roky a už se skoro profesionálně točí okolo striptérské tyče. Stal se tak nejmladším tanečníkem takzvaného Pole Dance. A kdo ho to naučil? Maminka…

Nedávno mohli obyvatelé New Yorku vidět opravdu zvláštní podívanou. V rámci akce pořádané společností America Pole Fitness Association zabývající se tancem okolo tyče teprve dvouletý Kayne Michael Benford neváhal a začal se svíjet okolo jedné z připravených tyčí. Jeho maminka Ryssa se na chlapce s pýchou dívala a potom se k němu s chutí přidala!

Jako mistr oboru

Co Kanye předváděl, bylo úplně neuvěřitelné. Asi po vzoru maminky se točil okolo, házel významné pohledy a představení dovršil tím, že si lehl na záda a do rytmu významně roztahoval nohy! Pak se k němu přidala i jeho matka a tančili společně. A nakonec jim všichni, kdo show sledovali, zatleskali.

Je jasné, že chlapec má taneční nadání v genech. Otázkou je, zda je zrovna tento typ tance pro něj vhodný. Očividná záliba laškovat s tyčí a házet významné pohledy do diváctva je u dvouletého kluka přinejmenším zvláštní.

Co si o tom myslíte vy? Je to podle vás ze strany matky morální? Napište nám do diskuze! Vaše názory nás zajímají.

Autor: mivr