Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Výkřiky bolesti učitelé 3 hodiny ignorovali!

Fotografie
1. prosince 2010 | 05:00

Malá Sophie (7) z Velké Británie si musela hodně protrpět. Zlomila si ruku na školním hřišti při pádu z prolézačky. Řekla tedy učitelkám, že ji to velmi bolí. Ty ji ale ignorovaly. Holčička tak musela čekat dlouhé tři hodiny, než si ji jako každý den vyzvedla maminka a odvezla ji do nemocnice.

Sophie Raggatt je velmi statečná sedmiletá dívka. Celé tři hodiny, které se jí musely zdát nekonečnými. Seděla v poklidu ve škole ve městě Tewkesbury se zlomenou rukou v lokti a snažila se nereptat. Když totiž učitelkám řekla, že ji ručička stále bolí, nevěřily jí.

Pak si pro Sophii přijela maminka, která ji, když svou dcerku viděla, okamžitě odvezla do nemocnice. Tam se zlomenina potvrdila. Matka dívky už na školu podala oficiální stížnost.

Bylo to patrné na první pohled!

„Plakala a chtěla za mnou, ale škola mi nezavolala. Když jsem přišla, byla bílá a vystrašená a její ruka byla dvakrát taková než normálně. Určitě musela hrozně trpět, byla zoufalá. Pokud si nebyli jisti, měli zavolat odbornou péči. Naprosto selhali v jejich povinnosti postarat se o své žáky,“ právem se rozčiluje Alison (35), maminka Sophie.

„Sestra v nemocnici mi řekla, že to ani nepotřebovalo doktora, byla to jasná zlomenina na první pohled,“ kroutí hlavou nad špatným úsudkem učitelek, který stál Sophii tři hodiny utrpení a bolestné agónie, Alison. S manželem Paulem už podali na školu oficiální stížnost.

 

Domácí péče

A co na to ředitel školy v Tewkesbury pan Holt? Ten samozřejmě tvrdí, že podle jeho informací k pochybení ze strany učitelů nedošlo. Ti přitom poraněné dívce pouze poradili, aby zůstala v klidu po zbytek odpoledne!

Sophinka má nyní ruku v šátku. Sádru nedostala, aby nedocházelo k zatrhnutí a tím pádem komplikacím. Rodiče ji nechají pár týdnů doma, aby do ní někdo ve škole omylem nestrčil a ještě se něco nestalo. Jak se ale případ bude řešit z hlediska pochybení učitelů, je ve hvězdách.

Autor: INT, mivr