Tradiční morální hodnoty se u žen za posledních čtyřicet let totálně změnily, vyplývá z výzkumu. Šmírování považuje moderní žena za přirozenou součást života. Polovina z dotázaných dam se přiznala, že mužům prohledává peněženky, SMS zprávy a výpis volání v mobilech svých mužů tajně čte polovina žen. Údaje se samozřejmě týkají jen žen, které to přiznaly. Ve skutečnosti jich může být podstatně víc, domnívají se vědci.

Třetina žen pomlouvá svého partnera. Svým kamarádkám (případně kamarádům) vyprávějí, že jejich partner nestojí v posteli za nic, přestože do očí mu to nikdy neřekly.  Ženy neváhají lhát ani před svými nejbližšími, tedy před svou rodinou.

Za peníze cokoliv

17 % žen se nebrání milostným avantýrám na pracovišti, přestože má stálého partnera. Motivem jejich nevěry jsou peníze a různé druhy výhod. Za dostatečně vysokou částku jsou ochotny mít sex se svým šéfem, svléknout se a běhat po ulici, nebo si useknout malíček. Pro peníze by se vdala každá čtvrtá žena bez ohledu na věk ženicha.

Třetina žen přiznala, že vysadila antikoncepci a neřekla o tom svému partnerovi. Znamená to , že třetina žen chtěla otěhotnět proti vůli partnera.

Chlapi jsou prý neschopní

Na ženském portálu se objevil článek, který tvrdí, že muži nemají orientační smysl, nevyznají se v mapách a při vícero úkolech nezvládají ani jednoduché počty. Napište jim, co si o tom myslíte do jejich diskuse.