Seriál o silně (ne)funkční americké rodině ve své době vzbudil velký rozruch. Do té doby si nikdo v americké televizi netroufl tak zesměšnit ideál dokonalé rodinky. Neschopný prodavač bot Al Bunda, jeho nesnesitelná manželka Peggy, pubertální syn Bud i totálně hloupá dcera Kelly si nakonec získali miliony fanoušků po celém světě. Seriál se natáčel celých deset let.

Málokdo by hádal, že Katey Sagal (55), která ztvárnila línou, vychytralou a příšerně nevkusnou Peggy, je ve skutečnosti charakterní herečka a zpěvačka, se kterou se život nemazlil.

Fotogalerie
5 fotografií

První muž jí tragicky zahynul po třech letech manželství, s druhým manželem - během natáčení Ženatého se závazky - potratila dítě v sedmém měsíci těhotenství. Znovu otěhotněla až ve 40 letech, porodila dceru, o dva roky později syna. Ani toto manželství však nevydrželo. V roce 2004 se Katey vdala potřetí a v 52 letech díky náhradní matce ´porodila´ třetí dítě.

Katey Sagal dnešních dnů. Na 55 let vypadá skvěle, ale Peggy Bundovou by v ní už nikdo nehledal.
Autor: en.wikipedia.org


Kromě seriálu o Bundově rodině je jméno herečky spjato s další slavnou sérií - animovanou Futuramou, kde namluvila hlavní hrdinku Leelu.