„Je mi třicet dva let, ale s nahotou nemám absolutně žádný problém a na to, jak vypadám, jsem pyšná a kdoví, jak budu vypadat za pár let, tak jsem chtěla mít i hezkou vzpomínku,“ svěřila se Blesku Nováková, která se živí modelingem už několik let.

Přesto největší radost Lucii udělalo to, že do jejího alba přibyly další lechtivé snímky, a také se může pyšnit tím, že se objevila na stránkách deníku Blesk.

„Byl to takový můj sen,“ přiznala modelka s tím, že si vždy jde za svým cílem a nenechá si do ničeho mluvit. Dokonce ani od manžela, se kterým má třináctiletého syna. „Můj muž z toho není zrovna dvakrát nadšený, ale když se pro něco rozhodnu, tak mě od toho nikdo nemůže odradit,“ smála se uhrančivá černovláska.

Fotogalerie
3 fotografie

Nastartujte kariéru

Máte-li podobnou dávku sebevědomí a je vám víc než 18 let, pošlete svoje fotografi e v prádle nebo plavkách na adresu hvezdablesku@blesk.cz. Přidejte samozřejmě jméno a telefonní číslo. Vybrané krásky se dostanou před objektiv profesionálního fotografa celebrit Filipa Matušinského a jejich snímky ozdobí stránky deníku Blesk. Tím si mohou nastartovat velmi slibnou kariéru!